noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

YaKaM0Z bir ayrıcalık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kenkomako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sen kimsinde böyle yorum yapiyorsun beyni gelismemis sura seni kin ? yapanda ortada hala aci var galiba + sunuda belirtmeliyim sen loncada olmayi bile hak etmiyorsun küfür edip edip ban yiyorsun hala akıllanmıyorsun beynin gelismemis burda güzel birsey paylasmis matrax senin yaptigin su yoruma bak biraz yakamozlu olanlari örnek almaya calis konuyu tartismaya cevirmeye calisiyorsun 'nikotin ve g3on' arkadaslarlar sizin icinde sizin loncanizin reklami daha güzel olabilir yada daha farkli olabilir ama burdaki konuyu acan insana saygi duymak gerek yorum yapicaksaniz burdaki konu icerisinde yorum yapin ADOLFHİT' gibi cocukluk yapmanin alemi yok siz uymayin ona sorunlari var carinin acilmasini bekliyor 3gün tatildeymis :) bu arada murat k bakma sende adolhfit yine belli ediyor kendini sorunlari var arkadasin bu arada benim yazdigim yorumlar ? yakamoz icindir sen orda olsan bile seni tinlayan yok küfür eden bir insanla isimde olmaz yigitcancim benim alt tarafi oyun benim icinde öyledir sen fazla büyütmüssün beyninde
aklini yorma fazla iyi forumlar

Tartışma ortamı yaratmaya hiç gerek yok.Oyunun kuralları arasında ban diye bir terim var.Karakterlerin banlanması çok normal.Yiğitten çok derdi sizleri mi aldı ? Biz gayet rahatız.Rahatsız olanlar oyunla ilgilensinler. :f15:

hepınıze tsklr arkadaslar yorumlarınız ıcın gergınlıge gerk yok sadece bır oyun gergınlık yapıldıkca arkadas kaybederız lutfen gergınlk yapmayalım herkez oyununun tadını guzel bır sekılde cıkartsın ben bunu sadece kendı rızamla yaptım hosuma gıttı paylasmak ısdedım emek sarfettım sızden rıcam tek sudur emege saygı gosderın lutfen ...

YaKaMoZ luları örnek alayım he sen örnek alırsın bi yere gelirsin ben sadece gerekenleri alırım vede istenildiğim yeri bende istiorsam var olurum
sen 2gün sonra bu tavir hal hareketlerinin muratin gözünden kacicagini sanmiyorum gerekeni kesinlikle yapar sen hicbiryerde barınamazsın bu kafayla kımsenin yanındayerın olmaz yat kalk dua et sabirli erdemli BRiaNN' a yakinda görürüm ben seni ya bu kafayla kendi kendini yok edersin yada banlanır gıdersın o zaman örnek almaya baslarsın yapmasaydım dedıgın hataların olur
Reine adlı üyeden alıntı
Tartışma ortamı yaratmaya hiç gerek yok.Oyunun kuralları arasında ban diye bir terim var.Karakterlerin banlanması çok normal.Yiğitten çok derdi sizleri mi aldı ? Biz gayet rahatız.Rahatsız olanlar oyunla ilgilensinler.
bu arada reine senle bir sorunum yok istersen olabilir ama ban diye bir terim vardir ? bani aciz insanlar hakaret ve küfür ederek yer sen diyorsan biz hakaret edip küfür edip ban yiyipte rahatlıyoruz ? özellikle adolhfit 4cü oldu benım saydıgım kadariyla 10vardir heralde birgün asiri kural ihlalinden suresiz gitmede :) yetkililerinde bir siniri vardir 1görmez 2görmez 3görmez 4görmez belkim bakarsin 5olmazsın :) bu arada savasci kasmaya baslamissin hayirli olsun :) sorun yok arkadaslar diyorsaniz hakaret edip küfür edip ban yemekten zevk alip rahatlıyoruz diye bizde bizde rahatlatiriz ;) aglanicak halinize gülüyorsunuz bu arada konuyu acan arkadas k bakma gördügün gibi takim arkadasında olsa ayni yerı paylasmak zorundada olsan böyle cürük ınsanlar cıkabılıyor cuvaldan :) amaclari belli

sen 2gün sonra bu tavir hal hareketlerinin muratin gözünden kacicagini sanmiyorum gerekeni kesinlikle yapar sen hicbiryerde barınamazsın bu kafayla kımsenin yanındayerın olmaz yat kalk dua et sabirli erdemli BRiaNN' a yakinda görürüm ben seni ya bu kafayla kendi kendini yok edersin yada banlanır gıdersın o zaman örnek almaya baslarsın yapmasaydım dedıgın hataların olur

bu arada reine senle bir sorunum yok istersen olabilir ama ban diye bir terim vardir ? bani aciz insanlar hakaret ve küfür ederek yer sen diyorsan biz hakaret edip küfür edip ban yiyipte rahatlıyoruz ? özellikle adolhfit 4cü oldu benım saydıgım kadariyla 10vardir heralde birgün asiri kural ihlalinden suresiz gitmede :) yetkililerinde bir siniri vardir 1görmez 2görmez 3görmez 4görmez belkim bakarsin 5olmazsın :) bu arada savasci kasmaya baslamissin hayirli olsun :) sorun yok arkadaslar diyorsaniz hakaret edip küfür edip ban
yemekten zevk alip rahatlıyoruz diye bizde bizde rahatlatiriz ;) aglanicak halinize gülüyorsunuz bu arada konuyu acan arkadas k bakma gördügün gibi takim arkadasında olsa ayni yerı paylasmak zorundada olsan böyle cürük ınsanlar cıkabılıyor cuvaldan :) amaclari belli

Aslında yazılıcak hiçbirşey yok.Yorumların ve kullandığın terimler son derece rahatsız edici.Benim kişiliğime ters bunlar.Cevap verme gereği bile duymuyorum. :m29:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri