- Konular
- 878
- Reaksiyon Skoru
- 655
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 200
- MmoLira
- -298
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
[GAMESELF]e329a0b7664561b30e7[/GAMESELF]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ayrıcalık konusuna gelincede mato dostum Bunu farkedenler saiden samimi olanlar bizimle yola devam ediyor can ciğer gibi kendini gösterenler item hırsına yenik düşüp gücü seçiyorlar ha bizce önemleri var mı aslaVideo için tekrar emeğine sağlık
Konuyu Düzenledim,Güzel Video.
YaKaMoZ Locası,Başka loncalara Nazaran Dostluk Ve Kardeşlik Çerçevesinde Ve Hata Veya Küfür Edenleri,Loncayı PAsif HaleGetirecek Kİşileri ATıyoruz,Bazı Loncalarla,Savaşsakta,Biz Kimseye Kİn Duymuyoruz Bu Oyun Amaçlı Olduhunu Bİlip,Herkese,Gereken Saygı ,SEvgiyi Gösteriyoruz Bİzim,Loncamızın FArkıda Bu olsa Gerek Bizim Konu Başka Yerlere Gitti Ama Bazı Arkaşlara Anlatmak istedim Bu Vesileyle Bu Ardakime Ne YanlışYapmışsamÖzür Dİliyorum (Video Yapan Arkadaşa Ellerine Sağlık,Güzel VideoEmehe Saygı ) + REp
- Konular
- 304
- Online süresi
- 2h 36m
- Reaksiyon Skoru
- 250
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
Sözlerime öncelikle emek verip ugrastigin icin ellerine saglik demeliyim..
BRiaNN'in yeri ayridir diger oyuncularla tartismis olsakda ne kadar cok sonucta oyun oldugunu hatirlamak gerek eglence zaman gecirme amacli oldugunu unutmamak gereklidir eskilerden görüntülerde her daim insani maziye götürür dalip gider bazen oyunu birakmis olsada uzak olsada kalici hatiralar birakmak güzel birseydir bazi oyun arkadaslarimiz ne kadar hirs kin yapsada kisisel yada toplu olarak sonucta oyun insan nasil davranmasini gerektigini bilmeli sinir stres düsmanlik yapmakta bos isler oyun ne kadar oyunda olsa sıkı dostluklar kurulmali cikarcilik degil güzel bir paylasim tskler
BRiaNN'in yeri ayridir diger oyuncularla tartismis olsakda ne kadar cok sonucta oyun oldugunu hatirlamak gerek eglence zaman gecirme amacli oldugunu unutmamak gereklidir eskilerden görüntülerde her daim insani maziye götürür dalip gider bazen oyunu birakmis olsada uzak olsada kalici hatiralar birakmak güzel birseydir bazi oyun arkadaslarimiz ne kadar hirs kin yapsada kisisel yada toplu olarak sonucta oyun insan nasil davranmasini gerektigini bilmeli sinir stres düsmanlik yapmakta bos isler oyun ne kadar oyunda olsa sıkı dostluklar kurulmali cikarcilik degil güzel bir paylasim tskler
- Konular
- 1,146
- Reaksiyon Skoru
- 1,737
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 300
- MmoLira
- -762
- DevLira
- 0
Konuyu Düzenledim,Güzel Video.
- Konular
- 878
- Reaksiyon Skoru
- 655
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 200
- MmoLira
- -298
- DevLira
- 0
tskler arkadaslar begendınız ıcın saolsun herkez elbette bu bır oyun ama gayet guzel dosdluk war bu loncada bılmem anltabıldım mı !!!
- Konular
- 104
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Vedatcim öncelikle tesekkür ederim çok güzel bir paylasim olmus emeklerine saglik Tsekkür ederim KantaJ güzel düşüncelerin için Herkesin yeri ayridir doğru konulara deyinmişsin katiliyorum sana iyi forumlar herkese
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)