Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

C# auto patcher çalışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xorvex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 212

Xorvex

Developer
Fahri Üye
Konular
70
Çözüm
13
Online süresi
3mo 29d
Reaksiyon Skoru
1,334
Altın Konu
2
Başarım Puanı
241
MmoLira
1,861
DevLira
47
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sistemi kendi yazdığım sistemdir normal aut patcherlerde crclist oluştururken boyut aynı ise crclistte aynı kalıyordu ve indirmeyebiliyordu güncellediğimiz dosyayı.
Yaptığım sistemde saat tarih boyut kontrolleri mevcut saat veya tarih farklıysa direkt olarak algılıyor autopatch için ekstra bir hash'leme programı oluşturdum.
.EXE üzerinden işlem yapıyor .bin mantığı ile yapmadım arayüzü olabildiğinde sade kılmak için TR autopatcher UI sini kullandım normal png resim yerine url oluşturup gif vb şeyleri daha kolay autopatchere entegre edilebilir şuan aklıma gelen özellikler ve yapı olarak söyleyebileceğim bunlar yorumlara önerilere açığım.

kaynak:
C# / .NET Framework 4.8

Eline saglik yapi ve ozellik olarak cok guzel dusunulmus guzel gozukuyor dediklerini dusununce super olmus bence gorunum olarak hos degil oda tabiki farklilik gosterir kisiden kisiye

Eline saglik yapi ve ozellik olarak cok guzel dusunulmus guzel gozukuyor dediklerini dusununce super olmus bence gorunum olarak hos degil oda tabiki farklilik gosterir kisiden kisiye
ben biraz orjinalliği seviyorum autopatch ekranına logolu daha güzel bir resim yada gif koyulursa daha güzel gözükecektir bir arkadşaım şuan kullanıyor resim falan koydu gayette hoş gözüküyor yorumun için teşekkür ederim :)

Eline sağlık güzel olmuş kanks

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri