mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

YaKaM0Z bir ayrıcalık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kenkomako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

dusuncen ıcın saolsın herkezın dusuncesı farklı herkez emekle sarfeder bı yerlere gelır

[GAMESELF]e329a0b7664561b30e7[/GAMESELF]​

:005:
Video hazırlamak zaman ve emek ister. Önemli olan videoyu izlerken anlatılmak istenilenleri anlayabilmektir.Dallandırıp budaklandırmaya gerek yok.İyi niyetli olmak gerekir. Gerçekten muhteşem bir video olmuş.Emeğine sağlık... Teşekkür ederim :ka19:

Emek Vermisin Fena Deil:S
Ama BamBaska loncasının Reklamı daha iyi :)

ßurda söz konusu olan lonca yarıştırmak değil.Sadece tanıtım amaçlı hazırlanan bir videodur. :m26:

Son düzenleme:
Sana göre zaman geçirme hırs kin yapanda sizlerin ta kendisidir Kendi yaptıklarınıda buraya yazman gurur verircidir senin adına bana göre buraya yorum atman gereksiz ama sende oyuncu mertebesindesin sonucta
sen kimsinde böyle yorum yapiyorsun kin ? yapanda ortada hala aci var galiba + sunuda belirtmeliyim sen loncada olmayi bile hak etmiyorsun küfür edip edip ban yiyorsun hala akıllanmıyorsun beynin gelismemis burda güzel birsey paylasmis matrax senin yaptigin su yoruma bak biraz yakamozlu olanlari örnek almaya calis konuyu tartismaya cevirmeye calisiyorsun 'nikotin ve g3on' arkadaslarlar sizin icinde sizin loncanizin reklami daha güzel olabilir yada daha farkli olabilir ama burdaki konuyu acan insana saygi duymak gerek yorum yapicaksaniz burdaki konu icerisinde yorum yapin ADOLFHİT' gibi cocukluk yapmanin alemi yok siz uymayin ona sorunlari var carinin acilmasini bekliyor 3gün tatildeymis :) bu arada murat k bakma sende adolhfit yine belli ediyor kendini sorunlari var arkadasin bu arada benim yazdigim yorumlar ? yakamoz icindir sen orda olsan bile seni tinlayan yok küfür eden bir insanla isimde olmaz yigitcancim benim alt tarafi oyun benim icinde öyledir sen fazla büyütmüssün beyninde aklini yorma fazla iyi forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
sen kimsinde böyle yorum yapiyorsun beyni gelismemis sura seni kin ? yapanda ortada hala aci var galiba + sunuda belirtmeliyim sen loncada olmayi bile hak etmiyorsun küfür edip edip ban yiyorsun hala akıllanmıyorsun beynin gelismemis burda güzel birsey paylasmis matrax senin yaptigin su yoruma bak biraz yakamozlu olanlari örnek almaya calis konuyu tartismaya cevirmeye calisiyorsun 'nikotin ve g3on' arkadaslarlar sizin icinde sizin loncanizin reklami daha güzel olabilir yada daha farkli olabilir ama burdaki konuyu acan insana saygi duymak gerek yorum yapicaksaniz burdaki konu icerisinde yorum yapin ADOLFHİT' gibi cocukluk yapmanin alemi yok siz uymayin ona sorunlari var carinin acilmasini bekliyor 3gün tatildeymis :) bu arada murat k bakma sende adolhfit yine belli ediyor kendini sorunlari var arkadasin bu arada benim yazdigim yorumlar ? yakamoz icindir sen orda olsan bile seni tinlayan yok küfür eden bir insanla isimde olmaz yigitcancim benim alt tarafi oyun benim icinde öyledir sen fazla büyütmüssün beyninde aklini yorma fazla iyi forumlar
:m08: :m08: :m08: YaKaMoZ luları örnek alayım he sen örnek alırsın bi yere gelirsin ben sadece gerekenleri alırım :cool: vede istenildiğim yeri bende istiorsam var olurum ;)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri