Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın Konu Listesi
Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.
Bugün Benim Doğum Günüm ve Bugün Sizlere Güzel Bir Paylaşım Yapmak İstedim Başlıktan da Anladığınız Üzere Zırhların veya Silahların Metallik Parlamasını Ayarlama ve Bunları Sorunsuz Bir Şekilde Boyamayı Gösteriyorum.
Bel ki Çoğunuzun Aradığı Ancak Kimsenin...
Dostlarım bu konunun amacı zırhlarınızı-silahlarınızı-kostümlerinizi en sade haliyle kullanmanız içindir.
Olayımız nedir peki ne yapmanız gerekiyor diyorsanız konu altından SET altını çiziyorum SET olan Zırh, Silah ve Kostümlerinizi
Linkini bırakırsınız bende düzenler konu...
Android telefonlardan iOS’a geçişlerde elbette ki verilerinizi olduğu gibi, eksiksiz bir şekilde yeni cihazınıza aktarmak çok kolay. Bunların başında da muhakkak telefon rehberiniz gelecektir. Genelde Andorid telefondan iOS’a geçişlerde hep ufak tefek...
Akıllı telefonunuzun bir yıllık kullanımdan sonra yavaşladığını hiç fark ettiniz mi? Yumuşak animasyonlar, hızlı tepki ve genel hızlı performans zamanla azaldı ve şimdi telefonunuz biraz ağırlaşmış hissediliyor. Bu neden oluyor? Bugün, telefonunuzun...
Riot'un pazarlama stratejisi şüphesiz yangını körükledi. Beta key drop entegrasyonu sayesinde Valorant'ın Twitch'teki varlığını önlemek neredeyse imkansız. İzleyici, Valorant'a döndüklerinde ve kanallarında anahtar bırakmalarını etkinleştirdiklerinde...
Mümkün olan en iyi performansı elde etmek için ayarlarınızı değiştirmenin büyük kısmı video ayarlarıdır. Bu bölüm oyununuzun grafik kalitesini kontrol eden bölümdür. Oyundaki bazı gereksiz özellikleri geri çevirerek, iyi oynamanız gereken görsellerden ödün...
Herkese İyi Forumlar. Bu Konuda Yıllardır Ayakta Duran Bir Çoğumuzu İnternet Kafe Masalarına Mahkum Eden, Okuldan Kaçırtan, Aileden Azar İşitmemizi Sağlayan ve en önemlisi Her Öldüğümüzde Hile Kesin Hile dedirten Counter Strike da Hile Tespit Etme Yöntemleri ve...
Herkese merhabalar, bugün ki konumda internet aleminde bayanlar için sosyal ağlar aracılığı ile oluşan veya oluşabilecek tehlikeli durumları ele alacağım.
Herkese merhabala arkadaşlar, bu konumda sizlere aşağıdaki sorulara çözümler üreterek aklımızdaki bazı soru işaretlerinden kurtulmamıza olanak sağlıyacağım.
Facebook oyun grupları ve daha birçok platformda, NVIDIA ekran kartı kullanıp bilgisayarı iyi olduğu halde oyunlarda kasma yaşayan çok sayıda kişi gördüm. Bende Turkmmo adına bu içeriği üreteyim dedim
Merhaba Turkmmo.com ziyaretçileri ve üyeleri. Bir çok oyun oynayan kişi gibi zaman zaman sizde oyunlarda fps değerlerinizi, arka planda çalışan sistem parçalarının ne durumda olduğunu merak ettiğinizi düşünerek bu konuyu hazırlıyorum.
GitHub özellikle yazılım geliştiricilerinin kullandığı bir proje yönetim ve versiyon kontrol sistemidir, ayrıca bir nevi sosyal ağ görevi de görür. Genel olarak bir başkasıyla birlikte bir proje üzerinde çalışmanıza, projeyi planlamanıza olanak sağlar.
Öğeyi...
Zorbalık, fiziksel, sözel veya ilişkisel, yüz yüze veya çevrimiçi olabilen tekrarlanan agresif davranıştır. Zorba olan insanlar çoğunlukla acımasızdır, uzun süre tekrar tekrar zorbalık yapar. Zorbalığın...
Gecen pazar boştum düzelte bildigim kadar düzelttim official gibi yapmaya çalıstım. 301 beta map tan girilir balıkcı başka questten çalısmaz canavarların tek atma...