Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın Konu Listesi
Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.
Selamun aleyküm daha önce paylaşan oldu mu bilmiyorum gezindim de bulamadım.
2-3 GÖRÜNTÜ
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Merhaba Sayın Turkmmo Okurları. Öncelikle metin2 kurarken sh ile ilgili başlat konumunu yazınca lib hataları verebiliyor özellikle 65-250 lvlik filesler gibi. Çözümü nasıl olacak başlayalım.
Bunun gibi bir hata alan arkadaşlar.Alttan linkini vereceğim...
Merhba Turkmmo severler.Metin2 ile ilgili bağzı sorunları sizlere sunup çözümünü anlatacağım. 1.HATAMIZ: Törrent Hataları
Nelerden Kaynaklanır örnek: İnternet kesintisinden, Metin2 yüklenir iken içindeki dosyalar bozuktur, Packınız boş olabilir, Eski tip metin2 atmışsınızdır güncel pack...
Arkadaşlar, bu makalemizde sizlere android uygulamalı cep telefonlarınız da rehber nasıl yedeklenir onu anlatacağım kısa bir anlatım ile nasıl yedeklenir. anlatacağım.
Öncelikle yapmanız gereken android uygulamanızda bulunan 'Kişiler' uygulamasın bulup ve...
Merhaba arkadaşlar, bu son sürüm bot ile kendinizi ileri seviyelere taşıyabilir, Rank, Class ve EXP kasabilirsiniz. Kullanım ve detayları tek tek TurkMMO üyelerine özel, bildiği kadarı ile paylaşacağım.
Kings Road 2
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Kings Road, Hack slash tarzında grafikleri hiç de fena olmayan bir tarayıcı tabanlı oyun olarak karşımıza çıkıyor. Genel olarak bir hikayeye bağlı lineer bir yapıda düşmanlarımızı keserek...
MoHAA, Electronic Arts öncülüğünde 2002 yılında kullanıcılarla buluşmuştu. Oyun, İkinci Dünya Savaşı zamanında geçiyordu ve yapımda Quake III: Team Arena motoru kullanıldı. 20ânin üzerinde bölüm bulunan...
Görevler ile mümkün ama ingilizceniz iyi değilse görevler sıkıcı gelebilir bu yüzden farm yapmayı tercih edebilirsiniz.
exp potları (psijic ambrosia) yemek tarifi ile yapılıyor tarif fiyatı 25 ile 35 k arasında ve malzemeleri pahalı almaya...
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda çıkan ve baya bir oyuncu kitlesi yakalayan valorant fps oyunu bir çocuğunuz oyundaki nickden sıkılıp başka bir nick açmak istiyor bu mümkün 30 gün içerisinde 1 nick değiştirme hakkına sahipsiniz nasıl mı ??
ADC Nedir ?
ADC, attack damage carry yani saldırı gücü taşıyıcısı demektir. Saldırı gücü stat ıyla hasar veren, düşük can ve düşük zırh/büyü direnci ile oyuna...
Gün geçtikçe daha fazla oyun çıkıyor ve daha fazla grafik kalitesi artıyor. Oyuncular artık doya doya zamanlarını oyunlara verebiliyor. Ve sadece zamanlarını değil sahip oldukları maddi değerleri de gözü kapalı bir şekilde oyunlara...