Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Altın Konu Android Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır

ShineSun-Turkmmo

Tesadüf
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
2,051
Çözüm
236
Online süresi
6mo 29d
Reaksiyon Skoru
4,086
Altın Konu
74
TM Yaşı
8 Yıl 9 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
392
MmoLira
334
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Değerli turkmmo halkı.

Arkadaşlar, bu makalemizde sizlere android uygulamalı cep telefonlarınız da rehber nasıl yedeklenir onu anlatacağım kısa bir anlatım ile nasıl yedeklenir. anlatacağım.

Öncelikle yapmanız gereken android uygulamanızda bulunan 'Kişiler' uygulamasın bulup ve içerisine girin ardından adımlar aşağıda görsellerle anlatımı bulunmaktadır

1 Adım: Kişiler uygulamasına girdiğinizde kırmızı renkte kare şeklindeki kutucuk içine aldığım menü sekmesini tıklıyorsunuz

processed9.jpg

2 Adım: Aşağıdaki gibi menü sekmesi açılacak oradan ise kırmızı ok işaretiyle gösterilen 'Kişileri Yönet' sekmesini tıklıyoruz.

processed8.jpg

3 Adım : Aşağıdaki sekmeler açılıyor siz seçeceğiniz sekme ise. Kırmızı kutucuk içinde 'Kişileri içe veya Dışa Aktarın' sekmesini tıklamanız gerekiyor.

processed7.jpg

4 Adım: Seçilen kişileri içe veya dışa aktar sekmesinden sonra aşağıdaki sekmeler açılmakta burada ise seçmeniz gereken sekme ise. Kişileri dışa aktar. Dışa Aktar butonuna tıkladıktan sonra ise.

processed6.jpg

5 Adım : Aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi bir sekme çıkacaktır karşınıza. Burada ise Dahili depolama alanı yada sim kart sekmeleri bulunuyor buradan size uygun alanı seçip ilerlersiniz ben dahili depolama alanını seçerek ilerleyip ikinci adıma geçeceğim.

processed5.jpg
processed3.jpg

Dahili depolama alanını seçtikten sonra Dışa Aktar butonu aktif oluyor ve tıklıyorsunuz ardından aşağıdaki gibi Tamam Butonu ve Kişiler dışa aktarıldı uyarısı alacaksınız.

processed4.jpg

Tamam dedikten sonra dosyamız yedeklenmesi gerçekleşecektir bundan sonra yapmamız gereken adım ise aşağıdaki gibidir.

Android uygulamanızda bulunan 'Dosyalarım' uygulamasına giriyoruz oradan ise 'Dahili depolama' alanına giriyoruz ve ardından dahili depolama alanında yedeklediğimiz telefon rehber klasörü olacaktır bu dosyaya tüm rehberiniz yedeklenir klasör adı ise 'Kişiler.vcf' bu klasörü dilerseniz eposta adresinize dilerseniz google diraver dilerseniz farklıı bir uygulamaya kaydedebilir yada whatsapp uygulamasından bir arkadaşınıza gönderebilir not olarak alabilir dilerseniz farklı şekillerde ilerleyebilirsiniz.

Kişiler.vcf klasörüne basılı tutup seçiyoruz aşağıdaki görsel gibi ardından paylaş butonunu tıklıyoruz yukarda ifade ettiğim adımları uygulayarak rehberinizi yedekleyebilirsiniz.

processed1.jpg

processed.jpeg

Yukarıda ki fotoğraflarda bir uygulamayı seçip gönderiyorsunuz.

Herkese iyi forumlar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ellerine sağlık.

Rica ederim demek.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri