noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

//

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zero12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merak etme kardeşim tr gibi kasılma olacak, efsun oranları aynı şekilde, packı zeminler ve eski hava kılıcı parlaması, fakat petler, güçlü binek sistemi, evcil hayvan sistemi, çırağın sandığı sistemi, kostüm sistemi olacak. Aynı şekilde eventlerde ekli olacak. Sürgün mağarası kaldırılacak. Tamamen nostalji yaşatan bir files olacak.

kardeşm o dedıklerın varsa zaten yenı tr ıle pek farkı kalmıyor bı sürgünü kaldır bıttı al o zaman eskı tr senın mantığınla :)

o sıstemlerın hıç bırının olmaması gerek eskı tr tadı olması ıçın

kardeşm o dedıklerın varsa zaten yenı tr ıle pek farkı kalmıyor bı sürgünü kaldır bıttı al o zaman eskı tr senın mantığınla :)

o sıstemlerın hıç bırının olmaması gerek eskı tr tadı olması ıçın

Şuan aklımda 2 files var.
1.si Tamamen eski tr tarzı eklentisiz.
2.si ise yukarıda söylediğim gibi.

Baktığımız zaman trde şikayetçi olunan şeyler genelde sürgün mağarası, simya, 90 mapı.
Benim eklemek istediğim özellikler ise;
1-99
Güç binekleri ve %30 exp veren, %20 canavarlara güç veren binekler
Exp ve efsun oranları tr ile paralel
Lycansız
Kostüm sistemi
Pet sistemi
Seviyeli pet sistemi
3 envanter
Envanter kilitleme sistemi
Ok sıkıntısı için "Sadak"
Pm engelleme
Ticarette lv gözükmesi
Pm de level gözükmesi
Çırağın sandığı(kutsamalar 3e düşürülecek)
Büyülü çözme skili level aralığı olacak
Hava kılıcı büyülü keskinlik gibi açılıp kapanabilecek
Seviye gösterimi kapanacak. Sıralamada sadece oyuncu ismi gözükecek ve heyecan artacak.
Yukarıdaki bazı özellikler offical oyunda oynayan oyuncuların uzun zamandır istediği yenilikler.

İlk files benim hayalim, diğeri ise standart eski tarz files.

Son düzenleme:
Şuan aklımda 2 files var.
1.si Tamamen eski tr tarzı eklentisiz.
2.si ise yukarıda söylediğim gibi.

Baktığımız zaman trde şikayetçi olunan şeyler genelde sürgün mağarası, simya, 90 mapı.
Benim eklemek istediğim özellikler ise;
1-99
Güç binekleri ve %30 exp veren, %20 canavarlara güç veren binekler
Exp ve efsun oranları tr ile paralel
Lycansız
Kostüm sistemi
Pet sistemi
Seviyeli pet sistemi
3 envanter
Envanter kilitleme sistemi
Ok sıkıntısı için "Sadak"
Pm engelleme
Ticarette lv gözükmesi
Pm de level gözükmesi
Çırağın sandığı(kutsamalar 3e düşürülecek)
Büyülü çözme skili level aralığı olacak
Hava kılıcı büyülü keskinlik gibi açılıp kapanabilecek
Seviye gösterimi kapanacak. Sıralamada sadece oyuncu ismi gözükecek ve heyecan artacak.
Yukarıdaki bazı özellikler offical oyunda oynayan oyuncuların uzun zamandır istediği yenilikler.

İlk files benim hayalim, diğeri ise standart eski tarz files.

hayırlısı ınşallah yaparsın eskı tr tıpı olan sv olursa bı çok kışı gelebılır şöylede bı durum var yenı yetmeler çok burda eskı tr tıpı açsan bıle beta mapları olsun efsun botu olsun o olsun bu olsun hızlı kanal cart curt dıyende çok olacak :m08:

Neden ileriye gitmek varken eskiye dönme arzusu yaşiyoruz neden kafada asla eskisi gibi olmayacağını kabullenemiyoruz?

Projenizde başarılar dilerim paylaşım için teşekkürler.

hayırlısı ınşallah yaparsın eskı tr tıpı olan sv olursa bı çok kışı gelebılır şöylede bı durum var yenı yetmeler çok burda eskı tr tıpı açsan bıle beta mapları olsun efsun botu olsun o olsun bu olsun hızlı kanal cart curt dıyende çok olacak :m08:
Açıkları kapatmak büyük dert olduğu için sunucu açmam baya bir zaman alacak gibi. Söylediğin gibi o tarz insanlar illa ki olacaktır. Düşündüğüm bir kaç eklenti hakkında düşüncelerimi açıklayayım;
Örnek: Grup kutsaması olayı benim için hile niteliğinde kesinlikle olmaması gerekir aynı şekilde 80 slotlu pazar veya 5 envanter. Envanter sıkıntısı var fakat 3 tane envanterin yeterli olacağı görüşündeyim. Ve bunun gibi oyunun sadeliğini bozan bir çok eklentiden uzak ve offical sunucunun forum sayfasındaki öneriler bölümünde açılan konuları dikkate alarak belirlediğim özellikler doğrultusunda files hazırlamaya çalışıyorum :)
Neden ileriye gitmek varken eskiye dönme arzusu yaşiyoruz neden kafada asla eskisi gibi olmayacağını kabullenemiyoruz?

Projenizde başarılar dilerim paylaşım için teşekkürler.

En son marmara serverinde oyuna başladım ve 2 ay sonra charı satıp oyunu bıraktım. Çünkü sürgün mağarası olsun, 90 mapı olsun bu tarz yenilikler sadece cebe hitap ettiği için zevk vermiyordu. Şahsi düşüncelerim doğrultusunda yukarıda bahsettiğim özellikleri eklediğim taktirde eminim oyunun genele hitap edecek ve eskiyi özleyenler tatmin olacaklardır. Böyle bir fikri projeye dönüştürmek ciddi manada programcılık bilgisi ve aynı zamanda reklam gideri demektir. Bu yüzden şuan için sadece eklentileri tamamlamayı daha sonra ise açıklar üstüne yoğunlaşarak filesi hem güvenlik yönünden hem de performans yönünden geliştirmeyi düşünüyorum

şu dediğin özellikler hiçde zor değil 2.cisi sen eski files yap

İlk amacım eski tarz filesi tamamlayıp daha sonra ise, tutacağını düşündüğüm tarzda olan files için çalışmalara başlayacağım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri