noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

//

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zero12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkları kapatmak büyük dert olduğu için sunucu açmam baya bir zaman alacak gibi. Söylediğin gibi o tarz insanlar illa ki olacaktır. Düşündüğüm bir kaç eklenti hakkında düşüncelerimi açıklayayım;
Örnek: Grup kutsaması olayı benim için hile niteliğinde kesinlikle olmaması gerekir aynı şekilde 80 slotlu pazar veya 5 envanter. Envanter sıkıntısı var fakat 3 tane envanterin yeterli olacağı görüşündeyim. Ve bunun gibi oyunun sadeliğini bozan bir çok eklentiden uzak ve offical sunucunun forum sayfasındaki öneriler bölümünde açılan konuları dikkate alarak belirlediğim özellikler doğrultusunda files hazırlamaya çalışıyorum :)

En son marmara serverinde oyuna başladım ve 2 ay sonra charı satıp oyunu bıraktım. Çünkü sürgün mağarası olsun, 90 mapı olsun bu tarz yenilikler sadece cebe hitap ettiği için zevk vermiyordu. Şahsi düşüncelerim doğrultusunda yukarıda bahsettiğim özellikleri eklediğim taktirde eminim oyunun genele hitap edecek ve eskiyi özleyenler tatmin olacaklardır. Böyle bir fikri projeye dönüştürmek ciddi manada programcılık bilgisi ve aynı zamanda reklam gideri demektir. Bu yüzden şuan için sadece eklentileri tamamlamayı daha sonra ise açıklar üstüne yoğunlaşarak filesi hem güvenlik yönünden hem de performans yönünden geliştirmeyi düşünüyorum

İlk amacım eski tarz filesi tamamlayıp daha sonra ise, tutacağını düşündüğüm tarzda olan files için çalışmalara başlayacağım.

kg6Wvr.png

gibi gibi

" Nick solundaki yazıyı aldırış etme ;) " başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri