Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Mars - TheLastKinq - Hile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jet_ahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İkinci videoda 8. saniyede başka biri damage atıyor diyorsunuz, size en yakın adam kac mtre uzakta.Karakter atmak icin kactım diyorsun, untinkinq 21 saniye kacılır mı diyor, sende bu sefer adam bana vuruyor iptal oluyor diyorsun.Peki kardesim adam sana vuruyorsa vurdugu neden görünmüyor peki.Videonun hic bir saniyesinde lag, donma yok ki kaldı ki 8. saniyede mi olsun.Apacık belli zaten sizinde dediginiz gibi.Benim hileyle kaya kesmeme gelince, sw acıldıgından beri burdayım kestigim kaya sayısı 8-10 u gecsin, ispatla oyunu bırakmayan namerttir.Bende sizdeki gibi hile olmadıgı icin elit lerden yatıyorum, birde farklı bayrak gelince, ugrasmak istemiyorum.Doyumdaki ejderler ve cadılar yetiyor, oralarda da görenler görüyor bilenler biliyor.Gm ler bunun lafıyla iş yapmayın gibisinden şeyler demişssin.Burada kimse ne senin, ne benim, ne de herhangi birinin lafıyla iş yapmıyor zaten.Tabi korkun oldugu icin sen öyle düsünüyorsun.35 yasındayım coluk colugum var demişsin.35 yasındasın kardesin yasındaki adama böyle iftira atıp, yalan söylemek vs. hic vicdanını sızlatmıyorsa sana diyecek daha bişey yok.Bugüne kadar ne reelde ne sanalda kendimden büyüklere karsı bilerek bi saygısızlıgım olmamıstır diye düsünüyorum.Ama düz oturup dogru konusmak gerekirse 15 yasındaki cocukların çogu senden daha delikanlı, daha mert.Hic degil mi onlar inkar etseler bile adamın arkasından yalan söyleyip iftira atmıyor.Sanal da olsa sen benim hakkıma girdin, iftira attın.Hakkım haramdır.
İlk videoda hilen var ki öyle kesiyorsun.Gm'ler Allah icin aynı sekilde at üzerinde kımıldamadan oldugunuz yerden kesmeyi denediniz mi öyle.Aynı şekil bi deneyin bakalım ne oluyor.Azo savruluyor tekrar geliyor, canı gidiyor savrulunca geri geliyor.Her neyse 2. videoda hersey belli gereken yapılacaktır.Yalnız sen bana iftira atıp, hakkımda yalan konustun ya dilerim Allah'tan ne bu dünyada ne öteki dünyada gün yüzü göstersin.Kimsenin hakkımda ne düsündügü önemli degil, ben beni biliyorum o yeter, fakat insan haksızlıga ugradıgı zaman kendini savunmak zorundadır.Her neyse biz bosuna konusuyor.Yetkililer geregini yapacaktır.

Bu bıdırme gereken ıslem sahsım tarafından yapılacak daha fazla uzatmanın manası yok ıyı oyunlar ıyı forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri