- Konular
- 70
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben girince hemen kılıç sallamaya başladı. Fakat at üzerinde azoyu sıkıstırmadan kesilmeyecegini bilmiyor galiba.Her ne kadar beni görünce kılıc sallamaya baslamıs olsada uzaktan azoya vurdugu belli oluyor.
Bunu da benden önce birisi eklemiş. 8. saniyede fln belli oluyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bunu da benden önce birisi eklemiş. 8. saniyede fln belli oluyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
BU adam kesinlikle yalancıdır. bende o sırada oradaydım. şaman olarak kutsuyordum beni çekmemiş videoda. zaten videoda çok kalitesiz görüntü kalitesi olarakta kötüdür.eğer hileyle kesiyor olsaydı kılıç sallarmıydı. ayrıca kılıç sallamayacakta yumrukmu atacak azraile?.
daha sonra xXxApAcHeXxX şahıs bu olsa gerek bu geldi oyuna hilesiyle bizi yatırdı daha sonra azraili hileyle kesmeye devam etti. zaten thelastkinqin hile yaptığına dair kanıt bu olmaması gerek. böyle bir mantıksızlık böyle bir kıskançlık çekememe duygusu olamaz bir insanda. lütfen uzaklaştırın. eğer the nin yaptığı hileyse vay halimize. oyunu bırakalım oynamayalım ozaman .bu şahıs mars sw sini karıştırıyor bu şahısa siz adminler gm sgm ler olarak uzaklaştırmanızı tasvif ederim. eğer bu hileyse vay halimize
bende videosu çekeyim apache nin kılıç sallarken belki ban yer
2. inci olarakta. 2 inci videodada gördügümüz üzere videoyu çekende hile vardır
kaçmasının sebebi illa hileden dolayımı olması lazım ? boşyere forumu meşgul eden insanları lütfen uzaklaştırın kalabalık yapıyor. saygılarımla. SavcınınKızı
daha sonra xXxApAcHeXxX şahıs bu olsa gerek bu geldi oyuna hilesiyle bizi yatırdı daha sonra azraili hileyle kesmeye devam etti. zaten thelastkinqin hile yaptığına dair kanıt bu olmaması gerek. böyle bir mantıksızlık böyle bir kıskançlık çekememe duygusu olamaz bir insanda. lütfen uzaklaştırın. eğer the nin yaptığı hileyse vay halimize. oyunu bırakalım oynamayalım ozaman .bu şahıs mars sw sini karıştırıyor bu şahısa siz adminler gm sgm ler olarak uzaklaştırmanızı tasvif ederim. eğer bu hileyse vay halimize
bende videosu çekeyim apache nin kılıç sallarken belki ban yer
2. inci olarakta. 2 inci videodada gördügümüz üzere videoyu çekende hile vardır
kaçmasının sebebi illa hileden dolayımı olması lazım ? boşyere forumu meşgul eden insanları lütfen uzaklaştırın kalabalık yapıyor. saygılarımla. SavcınınKızı
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Vay apacheye bak hele kendisi hilenin ağlasını yapıyor. buraya suçsuz kabahatsız hilesiz kıskandıkları kişilerin videosunu çekip koymuş. bu videoya civcivler bile güler
ayrıca bu thelastkinq attan değilde dönüşüm küresi veya zırhını çıkarıp kılıcını çıkarıpmı vuracak bu kadar mantıksızlık olamaz.
lvl ini mi kıskanıyosun tek yüksek lvl olarak senmi kalmak istiyosun mars sw sinde. sayın unitihinq gereğini apache alehine yapacağınızı umuyorum. Aksi takdirde XxXapacheXXx şahısı T.c. Başsavcılığına hakaret küfür iftira aile değerlerine aşşalayıcı laflardan dolayı suç duyurusunda bulunacağımı bilgilerinize sunarım. ama cezasını siz verirsiniz diye sanıyorum. Apache hilecidir böyle bir şahısın buradan uzaklaştırılmasını talep ediyorum teşekkürler şiimdiden.
ayrıca bu thelastkinq attan değilde dönüşüm küresi veya zırhını çıkarıp kılıcını çıkarıpmı vuracak bu kadar mantıksızlık olamaz.
lvl ini mi kıskanıyosun tek yüksek lvl olarak senmi kalmak istiyosun mars sw sinde. sayın unitihinq gereğini apache alehine yapacağınızı umuyorum. Aksi takdirde XxXapacheXXx şahısı T.c. Başsavcılığına hakaret küfür iftira aile değerlerine aşşalayıcı laflardan dolayı suç duyurusunda bulunacağımı bilgilerinize sunarım. ama cezasını siz verirsiniz diye sanıyorum. Apache hilecidir böyle bir şahısın buradan uzaklaştırılmasını talep ediyorum teşekkürler şiimdiden.- Katılım
- 18 Mar 2011
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ayrıca efeskolik in hilesini video ile çeken arkadaşımız vardır. unithinkinq bunu göz önünde bulundurursan sevinirim.forumda zaten aratırsanız göreceksinizdir videosunu. apache kesinlikle dolandırıcı sahtekar birisidir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)