HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
allaha emanet ol yolun acık olsun iyi çalısmalar .)
Derslerim zorlaştı.. Manitamdan ayrıldım kafam artık hiç bir şeyi almıyor. Zor günler yaşıyorum. Aynen KatLYrm BEnde
Buna üzlmemek elde deil kardeşim Şu kızlar insanın beynini bitiriyor Benimde asık oldugum kız war onun kankası yüzünden ayrıldık we aylardır 2mizde ask acısı cekioz unutmak zor ama derslere odaklanmaya çalışmaktayım yarın mat sınawı war :S dikkat edersen ben 15-20 gundur foruma falan girmiodum ama geri döndüm seninde bir süre kafanı dinliyip geri döneceğini umut ediyorum :S belki baska hesaplaaaa "yönetimden ayrılan geri dönemiyormus" :'(

Son düzenleme:
![]()
Buna üzlmemek elde deil kardeşim Şu kızlar insanın beynini bitiriyor Benimde asık oldugum kız war onun kankası yüzünden ayrıldık we aylardır 2mizde ask acısı cekioz unutmak zor ama derslere odaklanmaya çalışmaktayım yarın mat sınawı war :S dikkat edersen ben 15-20 gundur foruma falan girmiodum ama geri döndüm seninde bir süre kafanı dinliyip geri döneceğini umut ediyorum :S belki baska hesaplaaaa "yönetimden ayrılan geri dönemiyormus" :'(![]()
Hayır.Yönetimden ayrılan tekrar geri döner
Tekrar dönücek tabii ki de