noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

ßyMesMes Yolun Sonu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßyMesMes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ßyMesMes;2281806' Alıntı:
Kusura bakmayın arkadaşlar. Teşekkürler yorum yapan herkese. Forum artık diğerlerine emanet. Onların benden iyi iş çıkaracağına eminim.

msn gel sen :D

sendeniyi iş cıkaramayız... crossfire bölümünde olmamın en önemli sebebi sensin ;) senle meslektaş olmak için burayı seçtim.:rolleyes:

kanka walla Çok ÜzÜldÜm ya..
Ama arkadaŞlar sİz de Çok yÜklenmeyİn..
Belkİ de bu yazdiklari diŞinda baŞka Özel nedenler de war.. LÜtfen bİr konu hakkinda tam bİlgİye sahİp olmadan yorum yapmayin..
KardeŞİm gÜle gÜle yolun aÇik olsun..
Bu senİn kararin.. Buna herkes saygi duymak zorunda.. Ama gerÇekten ÜzÜldÜk be.. :(
----
18 yaŞ alti sevgİlİ olmasi gayet normal bİŞey..
Ben 13 yaŞindayken Çikmaya baŞladim ama lİse de kismetİm kapandi ya.. :d
neyse kanka kafana hİÇbİrŞeyİ takma.. Ama sevgİlİden ayrilmayi en İyİ ben bİlİrİm.. Ha tabİ bİr de bu war.. Ayrilmayi kİmİn İstedİĞİ.. :)
neyse Çok yazdim.. Kendİne İyİ bak kanka.. Walla derslerİm allaha ŞÜkÜr Şİmdİ İyİ.. KÖtÜye gİderse ben de birakabİlİrİm.. Neyse kendİne İyİ bak.. :)

kanka walla Çok ÜzÜldÜm ya..
Ama arkadaŞlar sİz de Çok yÜklenmeyİn..
Belkİ de bu yazdiklari diŞinda baŞka Özel nedenler de war.. LÜtfen bİr konu hakkinda tam bİlgİye sahİp olmadan yorum yapmayin..
KardeŞİm gÜle gÜle yolun aÇik olsun..
Bu senİn kararin.. Buna herkes saygi duymak zorunda.. Ama gerÇekten ÜzÜldÜk be.. :(
----
18 yaŞ alti sevgİlİ olmasi gayet normal bİŞey..
Ben 13 yaŞindayken Çikmaya baŞladim ama lİse de kismetİm kapandi ya.. :d
neyse kanka kafana hİÇbİrŞeyİ takma.. Ama sevgİlİden ayrilmayi en İyİ ben bİlİrİm.. Ha tabİ bİr de bu war.. Ayrilmayi kİmİn İstedİĞİ.. :)
neyse Çok yazdim.. Kendİne İyİ bak kanka.. Walla derslerİm allaha ŞÜkÜr Şİmdİ İyİ.. KÖtÜye gİderse ben de birakabİlİrİm.. Neyse kendİne İyİ bak.. :)

Sağol kardesim.

Gidenlerin arkasından ağlamak gereksiz.Gitmek veya gitmemek kendine kalmış güle güle diyip geçeceksin.
Uğurlar ola.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri