Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ßyMesMes Yolun Sonu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßyMesMes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çok iyi zamanlarımız oldu; dostlarımız, düşmanlarımız... Hepiniz hakkınızı helal edin. Benimki size helal olsun.

Derslerim zorlaştı.. Manitamdan ayrıldım kafam artık hiç bir şeyi almıyor. Zor günler yaşıyorum.

Win7, -H-i, Black_Paw, cerberosss geleceğin modları, süper modları, yöneticileri olacak bundan şüphem yok.

Bana ulaşmak isteyenler; gencfb_34@turkmmo.com eklesin veya PM atsın. Artık foruma bakamayacağım her gün gelen pm'lere bakarım.

Buda buradaki son konum olsun. Kendinize iyi bakın.

NOT:
CrossFire'a hala giriyorum. Ulaşmak isteyenler;

Clanımız; [R]udeBoyz**
Nick; -i[R]evenge

Nereye ya :S Manita dert mi be dostum hepsi pisliktir. ben Cross'u bıraktım ama senin sayende forumu geziyorum sadece artık buradan da ayrılacam :( Bence 1-2 hafta mola ver ama gitme :(

ßyMesMes;2277723' Alıntı:
Çok iyi zamanlarımız oldu; dostlarımız, düşmanlarımız... Hepiniz hakkınızı helal edin. Benimki size helal olsun.

Derslerim zorlaştı.. Manitamdan ayrıldım kafam artık hiç bir şeyi almıyor. Zor günler yaşıyorum.

Win7, -H-i, Black_Paw, cerberosss geleceğin modları, süper modları, yöneticileri olacak bundan şüphem yok.

Bana ulaşmak isteyenler; gencfb_34@turkmmo.com eklesin veya PM atsın. Artık foruma bakamayacağım her gün gelen pm'lere bakarım.

Buda buradaki son konum olsun. Kendinize iyi bakın.

NOT:
CrossFire'a hala giriyorum. Ulaşmak isteyenler;

Clanımız; [R]udeBoyz**
Nick; -i[R]evenge

İyi o zaman sana bir tavsiye vereyim.Bak eğer başarılı olmak istiyorsan inanacaksın ve kızlara aldanmıyacaksın.Sen sanıyo musun o kız seni taa 20 yaşına kadar sevicek.Günde 1 saat çalışsan yeter.Ben sana gitme demiyorum.Bir de o kıza diyorum ki ;sen dünyanın hatasını yaptın ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri