HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çok iyi zamanlarımız oldu; dostlarımız, düşmanlarımız... Hepiniz hakkınızı helal edin. Benimki size helal olsun.
Derslerim zorlaştı.. Manitamdan ayrıldım kafam artık hiç bir şeyi almıyor. Zor günler yaşıyorum.
Win7, -H-i, Black_Paw, cerberosss geleceğin modları, süper modları, yöneticileri olacak bundan şüphem yok.
Bana ulaşmak isteyenler; gencfb_34@turkmmo.com eklesin veya PM atsın. Artık foruma bakamayacağım her gün gelen pm'lere bakarım.
Buda buradaki son konum olsun. Kendinize iyi bakın.
NOT:
CrossFire'a hala giriyorum. Ulaşmak isteyenler;
Clanımız; [R]udeBoyz**
Nick; -i[R]evenge
Derslerim zorlaştı.. Manitamdan ayrıldım kafam artık hiç bir şeyi almıyor. Zor günler yaşıyorum.
Win7, -H-i, Black_Paw, cerberosss geleceğin modları, süper modları, yöneticileri olacak bundan şüphem yok.
Bana ulaşmak isteyenler; gencfb_34@turkmmo.com eklesin veya PM atsın. Artık foruma bakamayacağım her gün gelen pm'lere bakarım.
NOT:
Clanımız; [R]udeBoyz**
Nick; -i[R]evenge
Nereye ya :S Manita dert mi be dostum hepsi pisliktir. ben Cross'u bıraktım ama senin sayende forumu geziyorum sadece artık buradan da ayrılacam
Bence 1-2 hafta mola ver ama gitme 
Bence 1-2 hafta mola ver ama gitme 
ßyMesMes;2277723' Alıntı:Çok iyi zamanlarımız oldu; dostlarımız, düşmanlarımız... Hepiniz hakkınızı helal edin. Benimki size helal olsun.
NOT:
Clanımız; [R]udeBoyz**
Nick; -i[R]evenge
İyi o zaman sana bir tavsiye vereyim.Bak eğer başarılı olmak istiyorsan inanacaksın ve kızlara aldanmıyacaksın.Sen sanıyo musun o kız seni taa 20 yaşına kadar sevicek.Günde 1 saat çalışsan yeter.Ben sana gitme demiyorum.Bir de o kıza diyorum ki ;sen dünyanın hatasını yaptın