Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ßyMesMes Yolun Sonu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßyMesMes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

allaha emanet ol yolun acık olsun iyi çalısmalar .)

Derslerim zorlaştı.. Manitamdan ayrıldım kafam artık hiç bir şeyi almıyor. Zor günler yaşıyorum. Aynen KatLYrm BEnde

fahri.png

Buna üzlmemek elde deil kardeşim Şu kızlar insanın beynini bitiriyor Benimde asık oldugum kız war onun kankası yüzünden ayrıldık we aylardır 2mizde ask acısı cekioz unutmak zor ama derslere odaklanmaya çalışmaktayım yarın mat sınawı war :S dikkat edersen ben 15-20 gundur foruma falan girmiodum ama geri döndüm seninde bir süre kafanı dinliyip geri döneceğini umut ediyorum :S belki baska hesaplaaaa "yönetimden ayrılan geri dönemiyormus" :'( :(

Son düzenleme:
fahri.png

Buna üzlmemek elde deil kardeşim Şu kızlar insanın beynini bitiriyor Benimde asık oldugum kız war onun kankası yüzünden ayrıldık we aylardır 2mizde ask acısı cekioz unutmak zor ama derslere odaklanmaya çalışmaktayım yarın mat sınawı war :S dikkat edersen ben 15-20 gundur foruma falan girmiodum ama geri döndüm seninde bir süre kafanı dinliyip geri döneceğini umut ediyorum :S belki baska hesaplaaaa "yönetimden ayrılan geri dönemiyormus" :'( :(

Hayır.Yönetimden ayrılan tekrar geri döner :)Tekrar dönücek tabii ki de :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri