Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
adam bizi tongaya düşürdü banı biz yedik sizin siteye baktım gm kardeş ezo vb kelimeler kullanırsak bende bok yazdım buda küçük bi hakaret bu yğzden 3gün ban yemem gerekiyo hatta hiç yememeliyim oyununuz güzel hoşta ben yeni çar kurmak istemiyorum çarım Danwils lütfen ama lütfen banımı açın haklı olan benim herkeze öyle yaptı hades9865 herkese öyle yapmıştır ama asıl sahibine sorun isterseazniz lütfen adam bize küfür etti bende faysını bulmuşun bokunu arıyon yazdım bi o yüzden ban yedim böyle şey olurmu gm kardeş lütfen ya iyi BURAYA DİKKAT BEN SENİN ARKININ ÇARINA GİRİP ARKADAŞINMIŞ GİBİ YAPSAM SANA DESEM SAÇMA KÜFÜR YAZ BEN YAZIP SIRA SENDE DESEM SEN YAZDIGINDA SENİN RESMİNİ ÇEKER VERİRİM SUÇLU SEN ÇIKARSIN ODA ÖYLE YAPTI BAN YİYEN Danwils ÜÇKEHTÇI OLAN meqansızz sitedeki adı hade9865 LÜTFEN İYİ DÜŞÜNÜN BEN O ARKIM SANDIM O ÇARI SOYYCAKMIŞ O YÜZDEN BİZ ARKLA ÖYLE KONUŞURUZ HERZAMAN BUNDA BİŞİ YOK
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)