onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ayıp Artık Ya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DrizztDoUrden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 943

DrizztDoUrden

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
22
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Adminim Ben 2 hafta yeni marketin açılmasını bekledim yeni market açıldı efsunlar çok kötü geldi onada tamam dedik onunda çıkarını bulduk 1 item aldık marketten tıkladıgım an geldi sevindim helal olsun dedim ertesi gün bir yay aldım gelmedi üstüne birde kask aldım oda gelmedi hani anlık alışverişti hani şeydi 2 gündür bekliorum paramla bekliorum hesaptan para eksildi item yok diorum kimsenin taktıgı yok bekle bekle anca beklioruz ticket atsak 3 günde cevap gelior burdan söylesek admin açık deil napalım artık ya

kardeşim anlıyorum derdini çok zor biliyorum ama emrah abi acık deil şu an bildiremedm sorununu acınca kesin ilgilenir lütfen anla bizide.

kardeş beklicen mecbur admin bu item işlerine tek başina bakıyo sanırım 1 kişi olunca aksiyo bak ben hesaba para yatırdım bende bekliyom yazdıgımız itemler eklensede itemlerimi alsam diye ama ondanda umudu kestim eski sitem daha iyiydi 1 hafta bekliyodum 4 gün bekliyodum ama istedigim item geliyodu şimdi herkesin bi eksigi var benm sura savunmam eksik bi bileyzik yapmamla sura savunmam tamam oluyodu ama şimdi ne yapcam marketten hangi bileyzigi aliyim benm sura savunmamı tamamlasin kaldık böyle hesapta para yatıyo ama cekicek item yok bari yazılan itemler eklense süper olcak onlari alir eksiklermizi tamamlarız bana 2 tane sura savunmasi olan bileyzik lazım 1 tane dogru dürüst sura savunmalı item yok sura savunmalı item var yarı insan yok sura savunmalı item var ninja savunması yok ne yapcaz böyle kaldık valla boş boş bekliyoz yazdıgmız itemler eklensede keyfimize baksak diye

admin i de anla biraz 1 kişi kaç bin user la ugraşıo ?

Zaten durumun berbatlığı ayrı bi konu kardeşim bide unthin ben admine char ıdsini yolladım sabah bi ara açıktı bana item gelmiş kontrol dedi AMA İTEM FALAN YOK mlsf küçük çocuklar gibi item gelmedi diyip sizi kandırmaya çalışçak değilim ayrıca amacım o olsaydı bu kadar uğraşmazdım benim korkum para düştü hesaptan item gelmez bide üstüne ban yeriz kandırıorum diye o yönden korkuyorum ama item gerçekten yok bakın ssyi aldım yollandı dior ama itemler yok 50 tl düştü itemler yok...!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri