Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Rey misterionun geçmişi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Orcsystem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler belki biliosunuzdur rey misterio eskiden junier diye adlandirilirdi ayriyetten maske fln da yoktu maske sinin takma konusuna gelince yüzü cocuksu oldugun icin onunla bayagi bi dalga gecildi oda bunu engellemek icin maske takti...

Kaynak nerden ? Ben açıkça söyliyeyim bunu hayatımda ilk kez duyuyorum. Rey Mysterio'nun amcasıda maskeli olduğu için maske takmış senin söylediklerinle bunun yakından uzaktan ilgisi yok

Kaynak nerden ? Ben açıkça söyliyeyim bunu hayatımda ilk kez duyuyorum. Rey Mysterio'nun amcasıda maskeli olduğu için maske takmış senin söylediklerinle bunun yakından uzaktan ilgisi yokturkmmo yanliş düşünüyorsun kardeşim benim dediklerimi sende görmek icin eski videolari ve rey misteryonun neden maske taktigini iyi araştir

Turkey kero belki basin senin dedigin gibi aciklamiştir ama smackdown u cok eskiden beri izleyenler benim dedigimi gayet iyi anlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri