Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Uploaded with
Uploaded with
Uploaded with
Samet bni bilen bilir çok çocuk çikan kim onu da bilirler canın burda göstermis oldugu tavırlar da belli iki dk önce yüzsüzlükle adlandırdıgı laf kendi loncasından birinin söledigini görünce iyi yapmıs oluor
çok iyi anlıor herkes kimin ne oldugun sen içini ferah tut.
O lafı demistin
sende çok iyi biliorsun yok can yok samsuınaa gitti fln hikaye anlatma bana hokkabai e söledin o da bana söledi smdi bana laf kalabaligi yapma 
En azından bizim loncamızda yan hesap açip küfretmioruz
çok iyi anlıor herkes kimin ne oldugun sen içini ferah tut. O lafı demistin
sende çok iyi biliorsun yok can yok samsuınaa gitti fln hikaye anlatma bana hokkabai e söledin o da bana söledi smdi bana laf kalabaligi yapma 
En azından bizim loncamızda yan hesap açip küfretmioruz

Burda birtek oyun öd insanlık önemli bi ara dostluk kardeslik ararsan sarıya gelirsin
Sizin eski dostlarınızı da nası kovdugunuzu da gördük
sizin ne oldugunuzu artık herkes biliyor o yüzden yorum yazmama gerek yok
Sizin eski dostlarınızı da nası kovdugunuzu da gördük
sizin ne oldugunuzu artık herkes biliyor o yüzden yorum yazmama gerek yok
Samet bni bilen bilir çok çocuk çikan kim onu da bilirler canın burda göstermis oldugu tavırlar da belli iki dk önce yüzsüzlükle adlandırdıgı laf kendi loncasından birinin söledigini görünce iyi yapmıs oluorçok iyi anlıor herkes kimin ne oldugun sen içini ferah tut.
O lafı demistinsende çok iyi biliorsun yok can yok samsuınaa gitti fln hikaye anlatma bana hokkabai e söledin o da bana söledi smdi bana laf kalabaligi yapma
En azından bizim loncamızda yan hesap açip küfretmioruz![]()
la sn nie böyle hmm çıktın hea orda ben sana açık degil diyorum adamlarına senın adamlar pm atıyor bana orda hokka ile yolladgm laf ondan sana sor adamlarına açık mı degl mıydı açıksa neden açamadınız? forumda hava ypma şimdi bana oyundaki msnde ki kişiliğin ile forumdaki kişiliğin uyuşmuyor bile bana burdan
yaparsın oyundan
sen böyle bir kişiliksinSamet bni bilen bilir çok çocuk çikan kim onu da bilirler canın burda göstermis oldugu tavırlar da belli iki dk önce yüzsüzlükle adlandırdıgı laf kendi loncasından birinin söledigini görünce iyi yapmıs oluorçok iyi anlıor herkes kimin ne oldugun sen içini ferah tut.
O lafı demistinsende çok iyi biliorsun yok can yok samsuınaa gitti fln hikaye anlatma bana hokkabai e söledin o da bana söledi smdi bana laf kalabaligi yapma
En azından bizim loncamızda yan hesap açip küfretmioruz![]()
Bak canımın içi sen beni anlamıyosun. ORda burda arkamdan konuşp, bizim olmadğmz yerlerde kral biziz die dolanıp, tek kral istiklal diyip, benim açtıgım 30 savaşı reddedip, pm atabiliyosan savaşlari biz belirliyoruz diye bu kendni bilmezliktir. Ne halt yediğinden haberi olmamazliktir. Bana gelip kardeşim diyip karşı loncaya gidip bana savaş açiyosan bu yüzsüzlüktür. Yüzsüzlüüğünde ötesidir.
Savaşı kimin belirlicegi pm si degildir yüzsüzlük. Tüm bunları yapıp bide o pm yi atabilcek cürreti buluyosanız kendnizde yüzsüzlük budur işte .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)