Bak smdi canım hokkabai ile bana haber yollayanları bende iyi biliorum. Savaslari ben belirlerim diyen kim bende biliorum.
Hokkabai ye sor.
Ben küfrettiysem ss alınır ama forumdan birinin bna baska bi hesaptan benim baskanı oldugum loncaya alt tarafı dedim diye ailevi küfürler ettiginide biliorum
Biri konusmayi engelliyorsa herzaman korktugu için deil sizlerle konusup sizin seviyenize inmemek için engellenmistir.
Ama sor sor samete öle bişi dendiginde Kendi Lafını Kendisine sölemek oldu
Hatırlatırım
Bu arada sna haddini bildiren adamların kaç kurusluk oldugunu düsüneceğine
Kendi fiyatını düsün
Hokkabai ye sor.
Ben küfrettiysem ss alınır ama forumdan birinin bna baska bi hesaptan benim baskanı oldugum loncaya alt tarafı dedim diye ailevi küfürler ettiginide biliorum

Biri konusmayi engelliyorsa herzaman korktugu için deil sizlerle konusup sizin seviyenize inmemek için engellenmistir.
Ama sor sor samete öle bişi dendiginde Kendi Lafını Kendisine sölemek oldu
HatırlatırımBu arada sna haddini bildiren adamların kaç kurusluk oldugunu düsüneceğine
Kendi fiyatını düsün

Bak smdi canım hokkabai ile bana haber yollayanları bende iyi biliorum. Savaslari ben belirlerim diyen kim bende biliorum.
Hokkabai ye sor.
Ama sor sor samete öle bişi dendiginde Kendi Lafını Kendisine sölemek olduHatırlatırım
Kendi fiyatını düsün![]()
benim kim oldugmu herkes bilir merak etme. 3 günlük adam olmadğımı. O sölediklermin boş laf olmadığını
Hokkabai ye sor.
Ama sor sor samete öle bişi dendiginde Kendi Lafını Kendisine sölemek olduHatırlatırım
Kendi fiyatını düsün![]()
yaho burak knk lutfen benı katmayın ben sadece sametle senın aranda bır kopruydum haber koprusu herkez kendı ısıne baksın benı ben ılgılendırır kımse deıl
can burda samet burda sen burdasın herkez burda benı katmayın aga ben kımsenın arkasından konusmadım sametle senın aranda postaydım
postacı hokkabai

oldum la

benim kim oldugmu herkes bilir merak etme. 3 günlük adam olmadğımı. O sölediklermin boş laf olmadığını
Senin 3 günlük adam olmadığını bilen adamlar benimde bos adam olmadığımı bilrler

Sen bana su anda laf yetistireceğine o dediğim lafı söyleeyeni çagirda söyleyip söylemediğini yazsın
kim yüzsüzmüs görelim
Seninle daha fazla tartısıp kendimi seviyene inmek istemiorum
istersen yan hesap açip küfredebilrsn hellflameden birileri alişikdir 
yaho burak knk lutfen benı katmayın ben sadece sametle senın aranda bır kopruydum haber koprusu herkez kendı ısıne baksın benı ben ılgılendırır kımse deıl
can burda samet burda sen burdasın herkez burda benı katmayın aga ben kımsenın arkasından konusmadım sametle senın aranda postaydım
postacı hokkabaioldum la
![]()
Tm tm ama söylermisin sametin bana canın yazdığı mesajdan alıntı neyi dedi?
Savaslari biz belirleriz biz istediğimiz zaman oolur istemediğimiz zaman olmaz dediğini ?
Biz de dün onun lafını aynn iade ettik

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)