Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Çok saol bunu istiodum dedi![]()
Samet doğru demiş savaşları biz belirleriz sizde ödlek gibi kaçarsınız. Bak gösteriyim nasıl kaçtıgınızı bekle.
Samet doğru demiş savaşları biz belirleriz sizde ödlek gibi kaçarsınız. Bak gösteriyim nasıl kaçtıgınızı bekle.
Bak iste senin yüzsüzlük dediğin laf senin loncan tarafından yapılınca iyi demiş olyor
bu cevaplarla herseyi görüor millet rahat ol sen
bende birkaç ss paylasmak isterim birazdan 
Can seninle pek bi sohbetimiz olamadi ama ne yasadigini az cok anlayabliorum zor bi durum gercekden bunun suclusu sen deilsin gözümde ailem dedigin loncadaki bir takim insanlar bir cok kisinn hoslanmadigi anlasamadigi insanlar... ve kanımca bu yüzden bu kadar tepki görüosunuz. sizden sevdigim de cok hoslanmadigim da cok kisi var loncanizdasoyliyim acikca bunu da... ama ailenin icindeki insanlarin da hatasi bu durum.
tmm karsı tarafi sucluosunuz ama insan dönüp bir de kendine bakmali benm hatam varmi varsa nerde die. kimse hatasiz deil burda ben bile...
sirf bir oyun icin karsidaki insanın kalbini dha önemlisi gururunu kran arkadaslarin var loncanda haberin olsun...
bunlari da kimseyle tartismak yada atismak icin yazmadim yanls anlamain. sadece fikrimi söylemek istedim...
Biz kimsenin kalbini kırmadık diye bişeyden bahsetmiyorum. Belli olayları görmediğin duymadığın. Ben kimseye saygıda kusur etmemişimdir. Yenildiğim zaman tebrik edebilen bir insanımdır. Ama eğerki insanlar sırf oyun için benm yada loncamdaki kişilerin kişiliklerine hakaret ederlerse her türlü saygısızlığı ozaman beklesinler benden. Bunuda yaptılar. Çok uyardim. Halada yapıyolar yapsınlar bakalım ne olcak. Orda burdada kral biziz diye geçiniyolar bir ss koycam krallar takir takir savaş reddediyolar masalah.
paylaş ama şu lonca savaşında hani bos kesermşiniz gibi samete karşı dönüşüm küresiyle saldırdığınız ss ler var ya onlarıda paylaşsana lütfen .
burak harbi çocuk çıktın...o gün sizin loncadakiler ve sen peş peşe mesaj atıyorsunuz bana savaş atalım diye ben size ilk başkan açık değil diyorum samsun a gitti diyorum siz hala aynı kafa savaş da savaş ben de orda siz değil biz belirleriz. dedim can açık olsaydı zaten yollardık savaş niye yollamıyalım ki hea savaş da ata binip bayrak basarak kaçan da sizdiniz bug a bırakan da sizdiniz
bu benim sizin savaşlardaki rahatlığım
bu da bizim loncanın rahatlığı
bu benim sizin savaşlardaki rahatlığım
bu da bizim loncanın rahatlığı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)