Biz kimsenin kalbini kırmadık diye bişeyden bahsetmiyorum. Belli olayları görmediğin duymadığın. Ben kimseye saygıda kusur etmemişimdir. Yenildiğim zaman tebrik edebilen bir insanımdır. Ama eğerki insanlar sırf oyun için benm yada loncamdaki kişilerin kişiliklerine hakaret ederlerse her türlü saygısızlığı ozaman beklesinler benden. Bunuda yaptılar. Çok uyardim. Halada yapıyolar yapsınlar bakalım ne olcak. Orda burdada kral biziz diye geçiniyolar bir ss koycam krallar takir takir savaş reddediyolar masalah.
aranizda ne gecdi yada gecmedi bilemiorum ben zaten tarafsiz olarak yorumumu yaptim ama su bir gercek ki bu oyunda lonca savaslarinin vs lerin tadi yok...
zaten ful edit iteme ugrasmayan bizler icin yada en azindan benim icin tek eglence savas isiydi onun da tadi kacdi savas ya bug a girer ya red edilir bitmez saatlerce sürer, kavga cikar tartisma cikar, sacma sapan bisi haline geldi.
Surda dostlarla edilen 2 muhabbet olmasa oyunda hic bi amacimiz yok. yapilabilicek hersei yaptikdan sonra zaten bi anlami kalmio oyunun.
surda bu sekilde vay sen savas kabul etmedin kendini kral saniosun yok ben savas acdim sana daldim yok o bunu kesmis savas olmus olmamis
bna anlamsiz gelio artik
bi anlami yok cnku bence ki bu olaylarn muhattaplari da efsun degerlerini düzenleyen ve su savasda yüzük bugunu cözemeyen sevgili yöneticilerimiz.hele su 4x olayindan bahsetmiorm bile...

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)