farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Gerekli cevap!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rcanp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak smdi canım hokkabai ile bana haber yollayanları bende iyi biliorum. Savaslari ben belirlerim diyen kim bende biliorum.
Hokkabai ye sor.
Ben küfrettiysem ss alınır ama forumdan birinin bna baska bi hesaptan benim baskanı oldugum loncaya alt tarafı dedim diye ailevi küfürler ettiginide biliorum :)
Biri konusmayi engelliyorsa herzaman korktugu için deil sizlerle konusup sizin seviyenize inmemek için engellenmistir.
Ama sor sor samete öle bişi dendiginde Kendi Lafını Kendisine sölemek oldu ;) Hatırlatırım
Bu arada sna haddini bildiren adamların kaç kurusluk oldugunu düsüneceğine
Kendi fiyatını düsün ;)

Bak smdi canım hokkabai ile bana haber yollayanları bende iyi biliorum. Savaslari ben belirlerim diyen kim bende biliorum.
Hokkabai ye sor.
Ben küfrettiysem ss alınır ama forumdan birinin bna baska bi hesaptan benim baskanı oldugum loncaya alt tarafı dedim diye ailevi küfürler ettiginide biliorum :)
Biri konusmayi engelliyorsa herzaman korktugu için deil sizlerle konusup sizin seviyenize inmemek için engellenmistir.
Ama sor sor samete öle bişi dendiginde Kendi Lafını Kendisine sölemek oldu ;) Hatırlatırım
Kendi fiyatını düsün ;)

benim kim oldugmu herkes bilir merak etme. 3 günlük adam olmadğımı. O sölediklermin boş laf olmadığını

Hokkabai ye sor.
Kendi fiyatını düsün ;)

yaho burak knk lutfen benı katmayın ben sadece sametle senın aranda bır kopruydum haber koprusu herkez kendı ısıne baksın benı ben ılgılendırır kımse deıl

can burda samet burda sen burdasın herkez burda benı katmayın aga ben kımsenın arkasından konusmadım sametle senın aranda postaydım

postacı hokkabai:D:D oldum la:D:D

benim kim oldugmu herkes bilir merak etme. 3 günlük adam olmadğımı. O sölediklermin boş laf olmadığını

Senin 3 günlük adam olmadığını bilen adamlar benimde bos adam olmadığımı bilrler ;)
Sen bana su anda laf yetistireceğine o dediğim lafı söyleeyeni çagirda söyleyip söylemediğini yazsın ;) kim yüzsüzmüs görelim ;)
Seninle daha fazla tartısıp kendimi seviyene inmek istemiorum ;) istersen yan hesap açip küfredebilrsn hellflameden birileri alişikdir :)

yaho burak knk lutfen benı katmayın ben sadece sametle senın aranda bır kopruydum haber koprusu herkez kendı ısıne baksın benı ben ılgılendırır kımse deıl

can burda samet burda sen burdasın herkez burda benı katmayın aga ben kımsenın arkasından konusmadım sametle senın aranda postaydım

postacı hokkabai:D:D oldum la:D:D

Tm tm ama söylermisin sametin bana canın yazdığı mesajdan alıntı neyi dedi?
Savaslari biz belirleriz biz istediğimiz zaman oolur istemediğimiz zaman olmaz dediğini ?
Biz de dün onun lafını aynn iade ettik ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri