Arkadaşlar ben wolfteam yaması yapmak istiyorum:m08:
Aklımda birsürü fikir var
Fakat 2 sorum olacak:
1-Wolfteam dosyasının içinde birsürü dosya var hangisi karakterler efekt vs..
2-Ve bu dosyaların uzantısı değişik bu dosyaları nasıl açarım
Veya yama bulupta buraya koyarsanız sevinirim yardım edene +rep
:l04:Şimdiden teşekürler:l04:
Aklımda birsürü fikir var
Fakat 2 sorum olacak:
1-Wolfteam dosyasının içinde birsürü dosya var hangisi karakterler efekt vs..
2-Ve bu dosyaların uzantısı değişik bu dosyaları nasıl açarım
Veya yama bulupta buraya koyarsanız sevinirim yardım edene +rep
:l04:Şimdiden teşekürler:l04:
nasıl yama diyorsun kardeşim karakter dersen metin2ye yapılmıştı mesela savaşçı bıyıklı şaman rujlu filan oluyordu onun gibimi ? mesela wtde kırmızı takım kro mavi takım emo mu olcak
Zuhahaha zaten bilsek yapariz sen oyununu oynamaya devam et kafanı yorma
daha nasıl açılcağını bilmiyon yama yapcan breh...
daha nasıl açılcağını bilmiyon yama yapcan breh...Arkadaşım evet öle şeyler yapmayı düşünüyorum ama senin dediğin gibi kro emo deil:m08:
Örneğin vahşi kurtun patlamasını değişttirme sonra donma efektini değiştirme veya şu hiç susmayan adam varya durmadan mavi takım önde kırmızı takım önde kazandık fln diyo
Ve son olarak karakterleri değiştirme hani yeni karakterler geldi ya ve nakitli bizde alamıyoz onun skiniyle onu değiştiririm
yani bizim içini çok faydalı olur
Noob Arkadaşım ben bulurum açmayı googlede aratsam bulurum ama yazmışken buraya yazim dedim çünkü wolfteama gir bak istersen hepsinin uzantısı değişik ondan sordum ve sadece skinler nerde onu söyleseniz yeter ters ters cevaplar yazmayın herkesin bir başlangıcı vardır Buda benmki
Örneğin vahşi kurtun patlamasını değişttirme sonra donma efektini değiştirme veya şu hiç susmayan adam varya durmadan mavi takım önde kırmızı takım önde kazandık fln diyo
Ve son olarak karakterleri değiştirme hani yeni karakterler geldi ya ve nakitli bizde alamıyoz onun skiniyle onu değiştiririm
yani bizim içini çok faydalı olurNoob Arkadaşım ben bulurum açmayı googlede aratsam bulurum ama yazmışken buraya yazim dedim çünkü wolfteama gir bak istersen hepsinin uzantısı değişik ondan sordum ve sadece skinler nerde onu söyleseniz yeter ters ters cevaplar yazmayın herkesin bir başlangıcı vardır Buda benmki
Son düzenleme:
normal karakterle adriano tenoriyu degistirsek %30 fazla altın vermez ama skin değişir zaten ben o kızı fazladan altın verdiği için değil vücudu için istiyorum
böyle bisi yaspsak çok güzel olurr
böyle bisi yaspsak çok güzel olurrŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)