Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2'ye Wolfteam silahı eklemek!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selanikd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 992
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.a Arkadaşlar ßn Ne Vps nede hamachisiz kurucam yeni oyun yapmayı düşünüyorum Metin2 den biraz farklı herşeyi hazır skiiileri canavarları fln ama 1tek şeyi eksik Wolfteamdeki bazı silahları eklemek istiyorum Mesale:Fanas silver olabilir.ßunu eklemek içinde bir yol düşündüm...
Adım1:Fanas silverin 3D resim çizip Onun sahnelerini çizicem ateş ederken olsun nişan alırken olsun mermi değiştirirken olsun.sonra bu resmleri bir oyun motoru ile haraket ettirip Resmin yani silahın bir program kullanarak Silahın görünüşünün ve haraketlerinin kodudunu çıkarmak
Adım2:Okodu metin2ye uymlu bir hale getirmek.Adım3:İtem bilgilerini Nacivat ve Filezillaya sunmak...Yani Oyuna sokmak diye biliriz...
Benim yukarıdaki söylediğim adımları rahatlıkla yerine getirecek program varmı?
varsa bu konuya cevap yazarak sölerseniz İİ olur.
1 arar CS silahı eklemek fln vardı.onları eklemeyi düşündüm ama linki kırıktı hem o silahlar CS deki gibi mermi ile vurmuyormuş.Normal kılıçgibi vuruyormuş...Bunun için vaz geçtim.Hadi arkadaşlar CS ve Wolfteam silahlarını metin2ye ekleyelimm.Yardım edene ki işe yaraması lazım...Oyun OG lik verilecektir...

1.Oyundaki özellikler:Maplar full değişmiştir...
2.Silahlar deişmiştir...Örn:Karanlık dolu adında bir silah eklenmiştir.
3.Oyunu ses sitemi ile destekliyoruz.Wolfteam daki ses sistemi benzeri mt2'de
4.Bosslar değişti:DEV robotlar var robotlar plasma impulu iyon topu slahları var.
5.Metin2nin grafitleri eskisinden daha yüksek.
6.Oyunda 8 tane MOD vardır.İnsan VS insan,Kurt Vs İnsan,Robot vS robot,Kurt Vs kurt gibi ha unutmada oyunda kurt ola bilirsiniz...
7.Yeni karakterler var para iile satılan yeni skiller var ejderha skilleri Vb. onlarda para ile satılır.
yani tek anlicanız silah eksik onu yaparsam ortada oyun kalmaz:)yardım edene (yardımı işe yarıcak silah konusunda..)GO luk verilecektir..Duyrulur
Oyunu ismi metin3 tür internete yazmayın çıkmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri