- Konular
- 83
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar i-bot ta ölüne biliyor böyük düşman tarafından ve para gidiyor o yüzden lütfen üye ollayım vip üyeliğine
i-bottan bir görüntü
indirme linki:
yalnız arkadaşlar indirdikten sonra aşağı gelin dosyada ve WP663f adlı programı açın ve küçültün sonra i-bot u açın yoksa çalışmaz
KULLANIMI:
ilk önce darkorbit imizi açıyoruz ve üye ıd ı kopyalıyoruz ve i-bot un 1. satırına yazıyoruz sonra yanda siyah yer var oraya sağ tıklıyoruz ve sayfa kaynağını görüntüle ye basıyoruz sonra bir yazılı yer gelecek ctrl+f diyoruz be çıkan yere sid yazıyoruz ve yine yazılar çıkıyor bir yerde turuncu renkle sid= yazıyor onun yanındaki sayıları koplayalıyoruz ve i-botta 2. yere yapıştırıyoruz sonra aşağısı siz kalmış ben mesala türkiye 2 yim ben türkiye 2 yi işaretliyorum ve yukarıdaki kutuyu işaretliyorum ve altta 1 tane daha yer var onu öğrenmek için darkobitte anasayfaya gidiyoruz üye bilgileri yazan yere bakıyoruz şirket ve konuma bakıyoruz mesala benim şirket mmo konumu ise 11 ben mmo1-1 i yapacam sizde onlar ne yazıyorsa onları yapcaksınız ve yukarıdaki küçük kutuyu işaretliceksiniz ve başlaya tıklicaksınız sonra çarınız çıkıcak ve yukarıda yeşil renkte 2 tane çubuk var ona tıklayın kutu veya çöp toplamaya başlıyor siz kahve için yemek yiyin o kasar
UYARI banlanma riskini göze allalım lütfen görünmezliği alın ozaman banlanma riskiniz daha az olur
elim ağrıyor lütfen sabitleyin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
i-bottan bir görüntü
indirme linki:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yalnız arkadaşlar indirdikten sonra aşağı gelin dosyada ve WP663f adlı programı açın ve küçültün sonra i-bot u açın yoksa çalışmaz
KULLANIMI:
ilk önce darkorbit imizi açıyoruz ve üye ıd ı kopyalıyoruz ve i-bot un 1. satırına yazıyoruz sonra yanda siyah yer var oraya sağ tıklıyoruz ve sayfa kaynağını görüntüle ye basıyoruz sonra bir yazılı yer gelecek ctrl+f diyoruz be çıkan yere sid yazıyoruz ve yine yazılar çıkıyor bir yerde turuncu renkle sid= yazıyor onun yanındaki sayıları koplayalıyoruz ve i-botta 2. yere yapıştırıyoruz sonra aşağısı siz kalmış ben mesala türkiye 2 yim ben türkiye 2 yi işaretliyorum ve yukarıdaki kutuyu işaretliyorum ve altta 1 tane daha yer var onu öğrenmek için darkobitte anasayfaya gidiyoruz üye bilgileri yazan yere bakıyoruz şirket ve konuma bakıyoruz mesala benim şirket mmo konumu ise 11 ben mmo1-1 i yapacam sizde onlar ne yazıyorsa onları yapcaksınız ve yukarıdaki küçük kutuyu işaretliceksiniz ve başlaya tıklicaksınız sonra çarınız çıkıcak ve yukarıda yeşil renkte 2 tane çubuk var ona tıklayın kutu veya çöp toplamaya başlıyor siz kahve için yemek yiyin o kasar
UYARI banlanma riskini göze allalım lütfen görünmezliği alın ozaman banlanma riskiniz daha az olur
elim ağrıyor lütfen sabitleyin
- Konular
- 83
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
bu arada i-bot 1.8.5 veya i-bot 1.8.3 ü kullanın 2020 e kadar zaman öbürleri 3 saat sonra kapanıyor ok mu 

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşım verdiğin siteden girdim vıp felan geldi süper beleşe 5 bin urilik leo aldım xD saolasın 

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ya dakikada 300 exp olan darkorbit içinde geçerlimi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)