BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

IBOT_CRACK[ResimliAnlatım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
83
Reaksiyon Skoru
53
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 12 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
98
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar i-bot ta ölüne biliyor böyük düşman tarafından ve para gidiyor o yüzden lütfen üye ollayım vip üyeliğine

i-bottan bir görüntü
iboto.png

indirme linki:

yalnız arkadaşlar indirdikten sonra aşağı gelin dosyada ve WP663f adlı programı açın ve küçültün sonra i-bot u açın yoksa çalışmaz

KULLANIMI:
ilk önce darkorbit imizi açıyoruz ve üye ıd ı kopyalıyoruz ve i-bot un 1. satırına yazıyoruz sonra yanda siyah yer var oraya sağ tıklıyoruz ve sayfa kaynağını görüntüle ye basıyoruz sonra bir yazılı yer gelecek ctrl+f diyoruz be çıkan yere sid yazıyoruz ve yine yazılar çıkıyor bir yerde turuncu renkle sid= yazıyor onun yanındaki sayıları koplayalıyoruz ve i-botta 2. yere yapıştırıyoruz sonra aşağısı siz kalmış ben mesala türkiye 2 yim ben türkiye 2 yi işaretliyorum ve yukarıdaki kutuyu işaretliyorum ve altta 1 tane daha yer var onu öğrenmek için darkobitte anasayfaya gidiyoruz üye bilgileri yazan yere bakıyoruz şirket ve konuma bakıyoruz mesala benim şirket mmo konumu ise 11 ben mmo1-1 i yapacam sizde onlar ne yazıyorsa onları yapcaksınız ve yukarıdaki küçük kutuyu işaretliceksiniz ve başlaya tıklicaksınız sonra çarınız çıkıcak ve yukarıda yeşil renkte 2 tane çubuk var ona tıklayın kutu veya çöp toplamaya başlıyor siz kahve için yemek yiyin o kasar :)
UYARI banlanma riskini göze allalım lütfen görünmezliği alın ozaman banlanma riskiniz daha az olur
elim ağrıyor lütfen sabitleyin

Arkadaşım verdiğin siteden girdim vıp felan geldi süper beleşe 5 bin urilik leo aldım xD saolasın (:

ya dakikada 300 exp olan darkorbit içinde geçerlimi

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri