- Konular
- 0
- Online süresi
- 5h 27m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 290
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Çok tesekkürler inceliyorumMerhaba.
Forumda paylaşılan başka bir filesin konusunda benzer durumla ilgili bazı şeyler görmüştüm ilgili kısmı aşağıya bırakıyorum.
yakup abi vds kurmuştum böyle bir mesaj bırakmışlar
Your database has been deleted. Send 0.004 BTC to bc1qdzh0kq8ghpe46m880rqf8n7gxsw83xqxtxeney before 24 hours to receive your complete database backup. Send payment transaction ID to irma.holmgren@atomicmail.io for verification. Upon confirmation, backup will be sent automatically. Failure to pay will result in public distribution of your complete database structure and contained data. Your SQL data is being held temporarily this window is closing. The choice to resolve this quietly remains yours for a limited time. No...
Umarım işinize yarar.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 5h 27m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 290
- DevLira
- 0
Anladığım kadarıyla files ile değilde kendisi foxfs sistem eklediği için mi bu açığa maruz kalmıs ?Merhaba.
Forumda paylaşılan başka bir filesin konusunda benzer durumla ilgili bazı şeyler görmüştüm ilgili kısmı aşağıya bırakıyorum.
yakup abi vds kurmuştum böyle bir mesaj bırakmışlar
Your database has been deleted. Send 0.004 BTC to bc1qdzh0kq8ghpe46m880rqf8n7gxsw83xqxtxeney before 24 hours to receive your complete database backup. Send payment transaction ID to irma.holmgren@atomicmail.io for verification. Upon confirmation, backup will be sent automatically. Failure to pay will result in public distribution of your complete database structure and contained data. Your SQL data is being held temporarily this window is closing. The choice to resolve this quietly remains yours for a limited time. No...
Umarım işinize yarar.
- Konular
- 39
- Online süresi
- 26d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 4,884
- DevLira
- 3
Foxfs pack açıcısının kaynak kodlarında bir açık varmış ondan kaynaklı olduğunu belirtmişAnladığım kadarıyla files ile değilde kendisi foxfs sistem eklediği için mi bu açığa maruz kalmıs ?
- Konular
- 0
- Online süresi
- 5h 27m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 290
- DevLira
- 0
Merhaba elinde marty questleri mob_drop_item, special_item_group gibi dosyalar elinde mevcut olan var ise paylasabilir mi ?
- Konular
- 39
- Online süresi
- 26d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 4,884
- DevLira
- 3
Merhaba, başka bir v5.8 içinden aldığım dosyaları upload ettim umarım işinize yarar.Merhaba elinde marty questleri mob_drop_item, special_item_group gibi dosyalar elinde mevcut olan var ise paylasabilir mi ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VT Sonucu:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)