Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Martysama v5.8 Server files karşılaştırma

ReDBoNe

ImRondeL
TM Üye
Üye
Konular
39
Online süresi
26d 17h
Reaksiyon Skoru
28
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 19 Gün
Başarım Puanı
119
MmoLira
4,884
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba.

Elimde 2 adet martysama v5.8 server files mevcut bu fileslerin hangisinin daha güncel bir sürüm olduğunun kontrolünü nasıl yapabilirim ?

Bahsettiğim fileslerin konularını aşağıya bırakıyorum :

1. Konu

konudaki link kırık fakat ben daha önceden dosyaları indirdiğim için arşivimde mevcuttu.

2.Konu

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Olmazsa olmazlardan olan sorunsuz ofline Shop olması. Filesları paylaşan arkadaşlar içeriklerine neleri fixlediklerini yazmışlar bunları karşılaştırabilirsin. İkarus ofline Shop ekli olan p23 ü tavsiye ederim. Konu içerisinde mevcut hataları da belirtilmiş, birazda vakit ayırarak hataları sen bulabilirsin, düzeltebilirsin, İkarus olması avantaj.
Olmazsa olmazlardan olan sorunsuz ofline Shop olması. Filesları paylaşan arkadaşlar içeriklerine neleri fixlediklerini yazmışlar bunları karşılaştırabilirsin. İkarus ofline Shop ekli olan p23 ü tavsiye ederim. Konu içerisinde mevcut hataları da belirtilmiş, birazda vakit ayırarak hataları sen bulabilirsin, düzeltebilirsin, İkarus olması avantaj.

Çözüm
Tavsiye ettiğiniz İkarus offlineshop sistemi ekli olan p23 sürümlü files hangisi ? Konu linki verebilir misiniz

Tavsiye ettiğiniz İkarus offlineshop sistemi ekli olan p23 sürümlü files hangisi ? Konu linki verebilir misiniz

Bu konuyu biliyorum uzun zaman takip etmiştim fakat bazı arkadaşlar filesin çok kurcalanmış olduğundan bahsetmişler ve konunun sonunda belirtildiği gibi sunucuya kurulduktan sonra veritabanına erişilebilen bir açık mevcut ondan dolayı pek sıcak bakmıyordum artık bu filese.

Bu bahsettiğim durumlar ile ilgili sizin herhangi bir yorumunuz var mı ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri