Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Martysama 5.8 Client dosyasi paylasabilir misiniz ?

Alperen Usta

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
3d 20h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
561
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Arkadaslar Metin2Client.sln'i build ettikten sonra elde ettigimiz exeyi attigimiz client dosyasini paylasabilir misiniz ? Videoda ve (https://forum.turkmmo.com/konu/3903...e-shop-v2-paylasilan-en-guncel-surum/page-270) bu forum paylasimindaki yanitlarda goremedim. Konunun ilk mesajindaki dosyalarin icerisinde de yok bendeki tum pyc dosyalari ve py dosyalari (constantInfo.py localeinfo.py falan) uyumsuz dolayisiyla client run edemiyorum

Merhaba,

Arkadaslar Metin2Client.sln'i build ettikten sonra elde ettigimiz exeyi attigimiz client dosyasini paylasabilir misiniz ? Videoda ve (https://forum.turkmmo.com/konu/3903...e-shop-v2-paylasilan-en-guncel-surum/page-270) bu forum paylasimindaki yanitlarda goremedim. Konunun ilk mesajindaki dosyalarin icerisinde de yok bendeki tum pyc dosyalari ve py dosyalari (constantInfo.py localeinfo.py falan) uyumsuz dolayisiyla client run edemiyorum
Merhaba,

içerisinde client src mevcut release olarak build ederek yeni exe çıkarabilirsiniz

Ben exe cikartmaktan bahsetmiyorum. Exeyi alip attigimiz dosyadan bahsediyorum. Goruntu ile daha iyi anlasilacaktir.

1761924505726.png

wrong size 5956 for ./lib/abc.pyc” su sekilde hatalar aldim bendeki dosyada baya bi eksik var

Çözüm
eksik indirmiş veya çıkarmış olabilirsiniz. o konu zaten ben bile kullandım. direk exe açıyor giriyor files kuruluyor
Akilsiz basin cezasini ayaklar cekermis derler. Benimde gozum cekti saatlerdir dosyayi ariyorum, zipten eksik cikarmisim tesekkur ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri