Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
hala yapamadım yardımcı olacak yok mu ?
ikisi de olur yenir hattamoveboost mu istiyorsun yoksa animasyon devredışı bırakmak mı?
Karakterin yaptığı tüm animasyonların bir adres karşılığı var, yürüme animasyonunun adres karşılığını bulup değerini 0 yapın karakter yürümez, eski değeri yazarsanız yürüme animasyonu geri gelir hepsi bu kadar. moveboost denen özellik ise hem sunucu hemde client taraflı minik ışınlanmalar demek, adım adım karakterini hem client hemde sunucu tarafında ışınlat ve animasyonu 0 yap moveboost olur, haritayı hızlı render etme kısmını bende bilmiyorum ama background fonksiyonu harita oluyor buraya bakmak lazım bunu biliyorum. 2 farklı moveboost var biri şimdi bahsettiğim sunucu ve client taraflı ışınlama yapıp animasyonu silmek diğeri ise benim yaptığım hareket hızına sunucu taraflı ekstra hareket hızı eklemek.
Çalışıyor Konu içindeki mesaj 'Rohan2 Move Boost'
Aktif olarak çalışmaktadır, çalışmazsa adresleri güncelleyip deneyin.
yürüme animasyonunun adres karşılığını nasıl bulacağız tam olarak gf deKarakterin yaptığı tüm animasyonların bir adres karşılığı var, yürüme animasyonunun adres karşılığını bulup değerini 0 yapın karakter yürümez, eski değeri yazarsanız yürüme animasyonu geri gelir hepsi bu kadar. moveboost denen özellik ise hem sunucu hemde client taraflı minik ışınlanmalar demek, adım adım karakterini hem client hemde sunucu tarafında ışınlat ve animasyonu 0 yap moveboost olur, haritayı hızlı render etme kısmını bende bilmiyorum ama background fonksiyonu harita oluyor buraya bakmak lazım bunu biliyorum. 2 farklı moveboost var biri şimdi bahsettiğim sunucu ve client taraflı ışınlama yapıp animasyonu silmek diğeri ise benim yaptığım hareket hızına sunucu taraflı ekstra hareket hızı eklemek.
Çalışıyor Konu içindeki mesaj 'Rohan2 Move Boost'
Aktif olarak çalışmaktadır, çalışmazsa adresleri güncelleyip deneyin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)