Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek GF login

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan circassian123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 625

circassian123

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
20h 14m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 3 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
840
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

metin2 trde ilk login atarken connectTCP ile önce 11151 portu ile sonrasında ch portu ile login attığımda giriş işlemleri yapılıyor kısmında kalıyor. Eğer ilk logini elle yapıp karakter seçim ekranından çıkarsam bu attığım connectTCPler ile karakter seçim ekranına geçebiliyorum. Muhtemelen ilk loginde bazı şeyler memorye yazılıyor server o şekilde kabul ediyor logini. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

metin2 trde ilk login atarken connectTCP ile önce 11151 portu ile sonrasında ch portu ile login attığımda giriş işlemleri yapılıyor kısmında kalıyor. Eğer ilk logini elle yapıp karakter seçim ekranından çıkarsam bu attığım connectTCPler ile karakter seçim ekranına geçebiliyorum. Muhtemelen ilk loginde bazı şeyler memorye yazılıyor server o şekilde kabul ediyor logini. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
STMOD'un auto login'i var diye hatırlıyorum ordan .py dosyasını inceleyip gf de loader ile yükleyip sonra istedigin dilde kodlaya bilirsin

STMOD'un auto login'i var diye hatırlıyorum ordan .py dosyasını inceleyip gf de loader ile yükleyip sonra istedigin dilde kodlaya bilirsin
Teşekkürler ama cheat engine üzerinden buldum accountconnetor modülünden çağırılan bir fonksiyon ile oluyormuş

STMOD source üzerinden mi bulacağız .py dosyasını. internette bulamadım. .py dosyasını nasıl inceleyebilirim. autologin için

STMOD source üzerinden mi bulacağız .py dosyasını. internette bulamadım. .py dosyasını nasıl inceleyebilirim. autologin için
.py dosyası bu inceleyip baka bilirsin yada c4us da dırectlogin var onu yapa bilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri