- Konular
- 3
- Online süresi
- 20h 14m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 840
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
metin2 trde ilk login atarken connectTCP ile önce 11151 portu ile sonrasında ch portu ile login attığımda giriş işlemleri yapılıyor kısmında kalıyor. Eğer ilk logini elle yapıp karakter seçim ekranından çıkarsam bu attığım connectTCPler ile karakter seçim ekranına geçebiliyorum. Muhtemelen ilk loginde bazı şeyler memorye yazılıyor server o şekilde kabul ediyor logini. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
STMOD'un auto login'i var diye hatırlıyorum ordan .py dosyasını inceleyip gf de loader ile yükleyip sonra istedigin dilde kodlaya bilirsinmetin2 trde ilk login atarken connectTCP ile önce 11151 portu ile sonrasında ch portu ile login attığımda giriş işlemleri yapılıyor kısmında kalıyor. Eğer ilk logini elle yapıp karakter seçim ekranından çıkarsam bu attığım connectTCPler ile karakter seçim ekranına geçebiliyorum. Muhtemelen ilk loginde bazı şeyler memorye yazılıyor server o şekilde kabul ediyor logini. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
- Konular
- 3
- Online süresi
- 20h 14m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 3 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 840
- DevLira
- 0
Teşekkürler ama cheat engine üzerinden buldum accountconnetor modülünden çağırılan bir fonksiyon ile oluyormuşSTMOD'un auto login'i var diye hatırlıyorum ordan .py dosyasını inceleyip gf de loader ile yükleyip sonra istedigin dilde kodlaya bilirsin
- Konular
- 0
- Online süresi
- 1d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 1,227
- DevLira
- 0
STMOD source üzerinden mi bulacağız .py dosyasını. internette bulamadım. .py dosyasını nasıl inceleyebilirim. autologin içinSTMOD'un auto login'i var diye hatırlıyorum ordan .py dosyasını inceleyip gf de loader ile yükleyip sonra istedigin dilde kodlaya bilirsin
- Konular
- 110
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 767
- Altın Konu
- 5
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- 16,253
- DevLira
- 0
.py dosyası bu inceleyip baka bilirsin yada c4us da dırectlogin var onu yapa bilirsinSTMOD source üzerinden mi bulacağız .py dosyasını. internette bulamadım. .py dosyasını nasıl inceleyebilirim. autologin için
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)