raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Microsoft Azure - Grup Oluşturma

Nizam-ı Alem

Asalet kana değil, duruşa bakar.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Yönetici
Dergi Editörü
Turnuva
Admin
Yarışma
VIP Üye
Paylaşım
Ayın Üyesi
Konular
1,207
Çözüm
6
Online süresi
2mo 16d
Reaksiyon Skoru
5,959
Altın Konu
410
Başarım Puanı
349
MmoLira
45,966
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu konumda sizlere bir grup oluşturuyoruz. Grubu oluşturan kullanıcı, grubun sahibidir ve gruba üye ekleyebilir veya silebilir. Önceki adımda kullanıcılara kendi gruplarını oluşturma izni verdiğimiz için, bu dizindeki herhangi bir kullanıcı bir grup oluşturabilir ve yönetebilir.

Adım 1 − myapps.microsoft.com adresini ziyaret ederek Erişim Paneline gidin.

Adım 2 − Azure Hesabınıza giriş yapın.

Adım 3 − Üst kısımda Gruplar'ı göreceksiniz. Yeni bir grup oluşturmak için üzerine tıklayın.

1.jpg

4. Adım − Üstteki açılır menüden "Gruplarım/Tüm" seçeneğini seçin.

5. Adım − "Yeni Grup Oluştur" seçeneğine tıklayın.

6. Adım − Aşağıdaki ekran açılacaktır. Grubun adını ve açıklamasını girin.

2.jpg

7. Adım − Tüm kullanıcıların gruba katılmasına izin verebilir veya gruba katılmadan önce grup sahibinin onayını istemelerini seçebilirsiniz. Ben, grup sahibinin onayının gerekli olduğu ilk seçeneği tercih ettim. Bu, eklenen kullanıcılar dışında gruba katılmak isteyen kullanıcıların onay istemeleri gerektiği anlamına gelir.

8. Adım − İstediğiniz seçeneği belirleyin ve Oluştur'a tıklayın.

9. Adım − Gruplar sayfasına geri dönün. Gruba üye eklemek için grubu seçin. Bu durumda, Geliştiriciler Grubu'nu seçelim.

3.jpg

Adım 10 − Üye Ekle'ye tıklayın.

4.jpg

Adım 11 − Aşağıdaki açılır pencerede dizindeki tüm kullanıcılar listelenecektir. Üyeleri isimlerine tıklayarak ekleyebilirsiniz.

5.jpg

Adım 12 − Bu sayfada üye ekleyebilir/silebilir, grup açıklamasını düzenleyebilir ve grubu silebilirsiniz. Ayrıca bu grubun sahibini başka biri olarak da atayabilirsiniz.

6.jpg

Birisi gruba katılmak isterse, sahibinden onay isteyecektir. Sahip bir bildirim alacak ve yukarıdaki resimde gösterildiği gibi erişim panelinin onaylar sekmesinde isteği görecektir. Ayrıca, birisi başkasına ait bir gruba katılmak için istekte bulunduysa, isteklerini burada görecektir.​

Eline Sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri