- Konular
- 1,207
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 5,958
- Altın Konu
- 410
- Başarım Puanı
- 349
- MmoLira
- 45,963
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bulutta sanal ağ oluşturabilir veya Windows Azure'da yerel ağınızı bulut ağına bağlayabilirsiniz. Bu eğitimde öncelikle yalnızca bulutta sanal ağ oluşturma açıklanacaktır.
Yalnızca Bulutta Sanal Ağ Oluşturma
Adım 1 − Azure Yönetim Portalı'na giriş yapın.
Adım 2 − Sol alt köşedeki Yeni'ye tıklayın.
Adım 3 − Ağ Hizmetleri'ne ve ardından Sanal Ağ'a tıklayın.
Adım 4 − Hızlı Oluştur'a tıklayın.
Adım 5 − Adı girin ve konum dışındaki tüm alanları olduğu gibi bırakın. Bu durumda herhangi bir şey belirtmenize gerek yok, çünkü her şey Azure tarafından otomatik olarak belirlenecektir.
Adım 6 − Sanal Ağ Oluştur'a tıklayın ve işlem tamamlanmıştır.
Yalnızca Bulutta Sanal Ağ Oluşturma (Gelişmiş Ayarlar)
Adım 1 − Yeni bir sanal ağ oluştururken hızlı oluşturma yerine özel oluştur'a tıklayın ve aşağıdaki ekran görünecektir.
Adım 2 − Ağın adını girin ve bir konum seçin. Altta bir resim çizildiğini göreceksiniz.
DNS Sunucu Adı, yalnızca bulut tabanlı bir ağ oluşturduğumuz için isteğe bağlıdır. Ayrıca, "Siteye Bağlantı Noktası" ve "Siteden Siteye Bağlantı Noktası" seçeneklerini olduğu gibi bırakın. Sonraki bölümlerde bu iki seçeneğin yapılandırmasına ilişkin bir demo yer alacaktır.
Adım 3 − İleri'ye tıklayın ve sonraki ekranda varsayılan değerleri bırakın.
Adım 4 − Sonraki oka tıklayın ve sanal bir ağ oluşturulacaktır.
Sanal ağ oluşturduktan sonra bile DNS sunucuları ve yerel ağ ekleyebilirsiniz.
Yalnızca Bulutta Sanal Ağ Oluşturma
Adım 1 − Azure Yönetim Portalı'na giriş yapın.
Adım 2 − Sol alt köşedeki Yeni'ye tıklayın.
Adım 3 − Ağ Hizmetleri'ne ve ardından Sanal Ağ'a tıklayın.
Adım 4 − Hızlı Oluştur'a tıklayın.
Adım 5 − Adı girin ve konum dışındaki tüm alanları olduğu gibi bırakın. Bu durumda herhangi bir şey belirtmenize gerek yok, çünkü her şey Azure tarafından otomatik olarak belirlenecektir.
Adım 6 − Sanal Ağ Oluştur'a tıklayın ve işlem tamamlanmıştır.
Yalnızca Bulutta Sanal Ağ Oluşturma (Gelişmiş Ayarlar)
Adım 1 − Yeni bir sanal ağ oluştururken hızlı oluşturma yerine özel oluştur'a tıklayın ve aşağıdaki ekran görünecektir.
Adım 2 − Ağın adını girin ve bir konum seçin. Altta bir resim çizildiğini göreceksiniz.
DNS Sunucu Adı, yalnızca bulut tabanlı bir ağ oluşturduğumuz için isteğe bağlıdır. Ayrıca, "Siteye Bağlantı Noktası" ve "Siteden Siteye Bağlantı Noktası" seçeneklerini olduğu gibi bırakın. Sonraki bölümlerde bu iki seçeneğin yapılandırmasına ilişkin bir demo yer alacaktır.
Adım 3 − İleri'ye tıklayın ve sonraki ekranda varsayılan değerleri bırakın.
Adım 4 − Sonraki oka tıklayın ve sanal bir ağ oluşturulacaktır.
Sanal ağ oluşturduktan sonra bile DNS sunucuları ve yerel ağ ekleyebilirsiniz.