Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-99 Newschool tarzı geliştirilmiş Server Files

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

wallahi billahi şu herşeyi buraya yüklemeye zor tutuyorum kendimi. 6 saat kaldı sabrediyorum :D
İlgili bir kaç konu üzerinden hakkındada Şikayet yapıldı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Mehmetcan Y.k kişisel verilerin paylaşılması yasaktır gizlilik kanunlarına uy! Bu durum sadece Turkmmo topluluğu kurallarına değil, aynı zamanda ulusal ve kamu topluluklarına aykırıdır? Lütfen kurallar içerisinde tartışalım.

Burada tartışıp kendinizle ilgili veyada başkaları ile ilgili açık etmeniz etik değil kendi aranızda çözmeniz daha mantıklı kim kimden sorumlu ise muhattap kimse onla konuşsun bu forum yıllardır böyle değişik yani bana etik gelmiyor kaç yaşlarında insanlarsınız yaptığınız iş veyada başka ne ise artık böyle saçma sapan şeyleri yapacağınıza yüzleşin birbirinizle derdiniz ne ise onu üleşin kendi aranızda başkaları ne sizin yazdıklarınızı kaideye alıyor nede başka en iyisi hukuksal yola başvurun birbiriniz ile ilgili konuları çünkü bakıyorum sanki namus davasıymış gibi klavye savaşları dönüyor burada bu forum önceden böyle değildi şimdi bilmiyorum.. Yabancılara bakıyorum sizin gibi davranan kimse yok hep birbirinizin ekmeğine göz dikmiş insanlar var bilmiyorum
Burada tartışmaları lazım dur yahu bozmasana şunu kola çekirdek güzel gidiyor ben müge anlı izlemiyorum burası yetiyor bana 🥲

Kaç gündür hayretle ağzım açık izliyorum :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri