Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-99 Newschool tarzı geliştirilmiş Server Files

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

@toyscantalk görüyon mu ?, yaşadığı yeri ve takıldığı yerleri dahi gösterebilirim avukatım filan diyor türkiyedeki avukatım diyor. gel özel göstereyim eğer onlardan birisi değilsen gösterdikten sonra onaylarsın burada gel özel numaramı bırakıyorum sana görüntülü arayabilirsin, cümlelerin gerçekten çok güzel seninle tanışmak istiyorum
Hocam Mehmetcanı savunmuyorum ikinizinde aynı yanlış noktalarında olduğunu söyledim Şebnem konusunda sadece birisi dediğiniz gibiyse herkesin bilmeye hakkı vardır konunun başka bir anlamı yok yani

Hocam Mehmetcanı savunmuyorum ikinizinde aynı yanlış noktalarında olduğunu söyledim Şebnem konusunda sadece birisi dediğiniz gibiyse herkesin bilmeye hakkı vardır konunun başka bir anlamı yok yani

walla hocam şu şikayet konum var orayıda inceleyebilirsin detaylıca, konu şebnem filan vs değil aslında, ben sadece bekliyorum 12 saat süre verildi ve ben tekrardan 3. kez kuracağımı söyledim, karşı taraf açmıyor ve görüldü atıyor. Planlar yapılıyor düşünüyorlar şuan. O yüzden bekliyorum sadece , örneğin az önce telefonuma tehdit mesajlarıda geldi.

Şu işim bitsin sonra ben forum morum birdaha asla... Tek yapacağım şey her aklıma geldiğinde beddualar etmek olacak başka bir şey yapmayacağım.

Burada tartışıp kendinizle ilgili veyada başkaları ile ilgili açık etmeniz etik değil kendi aranızda çözmeniz daha mantıklı kim kimden sorumlu ise muhattap kimse onla konuşsun bu forum yıllardır böyle değişik yani bana etik gelmiyor kaç yaşlarında insanlarsınız yaptığınız iş veyada başka ne ise artık böyle saçma sapan şeyleri yapacağınıza yüzleşin birbirinizle derdiniz ne ise onu üleşin kendi aranızda başkaları ne sizin yazdıklarınızı kaideye alıyor nede başka en iyisi hukuksal yola başvurun birbiriniz ile ilgili konuları çünkü bakıyorum sanki namus davasıymış gibi klavye savaşları dönüyor burada bu forum önceden böyle değildi şimdi bilmiyorum.. Yabancılara bakıyorum sizin gibi davranan kimse yok hep birbirinizin ekmeğine göz dikmiş insanlar var bilmiyorum

Burada tartışıp kendinizle ilgili veyada başkaları ile ilgili açık etmeniz etik değil kendi aranızda çözmeniz daha mantıklı kim kimden sorumlu ise muhattap kimse onla konuşsun bu forum yıllardır böyle değişik yani bana etik gelmiyor kaç yaşlarında insanlarsınız yaptığınız iş veyada başka ne ise artık böyle saçma sapan şeyleri yapacağınıza yüzleşin birbirinizle derdiniz ne ise onu üleşin kendi aranızda başkaları ne sizin yazdıklarınızı kaideye alıyor nede başka en iyisi hukuksal yola başvurun birbiriniz ile ilgili konuları çünkü bakıyorum sanki namus davasıymış gibi klavye savaşları dönüyor burada bu forum önceden böyle değildi şimdi bilmiyorum.. Yabancılara bakıyorum sizin gibi davranan kimse yok hep birbirinizin ekmeğine göz dikmiş insanlar var bilmiyorum
Kesinlikle şu söylediğine katılıyorum yabancılarda böyle birşey söz konusu değil ama iş bizimkiler oldugu zaman iftiradan tut evinde bilgisayar setup ne şekil kullanıyorsundan tut herşeyini en ufak şeyinde söylemekten çekinmezler çünkü utanma belası yok bu yüzden siz siz olun babanızın oglu olsa mesela samimi olmayın bu tür şahıslar en ufak sorunda konu dışı yerden sizi vurmaya çalışırlar çünkü konu içerisinde birşey yapamayacaklarını bilirler madem öyle bende direk yasal vatandaşlık hakkımı kullandım ve direk şikayet ettim şahsıma ayrıca iftira attıgı içinde avukatıma gerekli ssleri attım uğraşsın dursun

1776515159220.png

wallahi billahi şu herşeyi buraya yüklemeye zor tutuyorum kendimi. 6 saat kaldı sabrediyorum :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 1, Misafir: 2)

Geri