Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-99 Newschool tarzı geliştirilmiş Server Files

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Ekli dosyayı görüntüle 174667

kendisi çalışanım junior aw :D 5-10 yıllık arkadaşım İT developer kendisi :D , diyorki bunlar ne oyunu oynuyor bu yalvaran erto falan hayırdır diyor :D avrupalı ya forumu filan takip ediyor çeviriyorum diyor siz türkler diyor neden böyle diyor sonra senin tipi gönderdim adama hmmm anladım dedi sonra dedim bizim kültürde 50 kuruşcular var okul kenarlarında 50 kuruş istiyorlar o kültürü anlattım eşiyle birlikte kahkaha attı :D
ben mi yalvarmışım :D lom sistemini sat erto diyen bendim doğru haklısın sende :D alman olmasa sistem satamıcan gelmiş burada hala almanın cakasını satıyorsun yazık sana be adam az büyü artık :D ben kendim için kimseden birşey istemem ya müşterime yada çalıştığım kişilere istemişimdir :D sen önce bi bozuk sattığın sistemdeki konuna bak gülüm oraya bi sağlam kurulum yaptığına dair kanıt at hadi lafı çarpıtmadan :D

Güzel güzel kullanın şimdi tamam mı sistemleri ama şey de satın aldım zamanında warezden aldım deme böyle kendini ağırdan sat ben yaptım de gerile gerile seviyorum seni kendine cici bak iyi bak güzel bak az biraz da geliştirsen aslında iyi mi neyse ya sen birinden para al diğerinden sistemi al komisyon koy devamke
aynen aynen bana 5 bin at sabah ödeyim diye saatlerce para için yalvaran sen mi diyorsun bunu :D senin bu forumda satış yapma hakkın bile yok ne anlatıyorsun sen mimlenmişsin bi kere ilmek ilmek :d

aynen aynen bana 5 bin at sabah ödeyim diye saatlerce para için yalvaran sen mi diyorsun bunu :D senin bu forumda satış yapma hakkın bile yok ne anlatıyorsun sen mimlenmişsin bi kere ilmek ilmek :d
sensin kral sus hadi artık komisyonuna bak hadi

1776385228983.jpeg

İLK KANIT BENDEN GELSİN O ZAMAN

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri