Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

1-99 Newschool tarzı geliştirilmiş Server Files

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

2 kişiyi dolandırıp da teslim etmediğin leş arena sistemin :D inkar etmezsin umarım :D
:D eder bunlar kanka

2 kişiyi dolandırıp da teslim etmediğin leş arena sistemin :D inkar etmezsin umarım :D
Oy oy oy yerim seni ham yaparım 😘 elinizden de hiç bir iş gelmiyor maşallah hocam sağdan soldan satın ala ala üstüne fiyat ekleyerek satıyorsunuz süper ticaret Yapayzeka çıktı kullan da oradan da kâr yap

aynen aslan parçası aynen gelde kodlara bir bak bakalım senin o leş kodlarınla aynı mı :D sistemin sahibi alman birisi boş yapmada işine bak hadi dolandırmaya devam et milleti :)
Güzel güzel kullanın şimdi tamam mı sistemleri ama şey de satın aldım zamanında warezden aldım deme böyle kendini ağırdan sat ben yaptım de gerile gerile seviyorum seni kendine cici bak iyi bak güzel bak az biraz da geliştirsen aslında iyi mi neyse ya sen birinden para al diğerinden sistemi al komisyon koy devamke

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 6, Üye: 2, Misafir: 4)

Geri