Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Barbaros2 Server Files Tüm Dosyaları + Yeni Sistem

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

kimse görmedi DİMİ.
Belkide Allah da görmüyor artık sizi.
çocukken görüyordu

kimse görmedi DİMİ.
Belkide Allah da görmüyor artık sizi.
çocukken görüyordu
Dostum ne diyorsun sen seni kale bile almıyorum kendi kendine burdayım benimlede ilgilenin diyorsun boşver dön geminiye

Sana para kazandırdım hainlik ettin girdiğin her ekipte hainlik ettin hainlik ruhuna işlemiş sen değil senden kaç tane gelse öyle kurban murban ayagına evinden dışarı çıkamıyorsun Ali Sevinç vurur diye seni mehmetcan yardım et dediğini unutma seni onların elinden aldım ve karşılığında hainlik gördüm ve kendime dedim yıkıl sezar iyilik karşılığı gördüğüm tek şey hainlik

bakın bakın dökülüyor :D Şimdi bu dökülmesinin sebebi şu , GF adımı attı 1-2 haftaya sonuçlanacak ve çalıştığı yer ve hepsi ortaya çıktı geçmişte işlediği suçlar hepsi ortada , ben o yüzden diyorum forum adminlerine de mesaj attım gelsinler tek tek göstereyim her şeyi, oynanan oyunu görsünler ses kayıtlarıyla birlikte. Yani 2-3 kere forumu iğneledim diye bu kadar konuyu uzatmanız inanın sizi küçük gösteriyor , dediğim gibi faturası olacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dostum ne diyorsun sen seni kale bile almıyorum kendi kendine burdayım benimlede ilgilenin diyorsun boşver dön geminiye

sen çok zekisin mehmetcan neler başarıyorsun öyle projelerin falan ucu açık.
ismin mehmet vay be

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 7, Üye: 4, Misafir: 3)

Geri