Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Barbaros2 Filesi #Mcyk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sanırım konu açanlar yönetimde belki ondandır bilemiyorum ama filesin sahibi zamanında satmak istedi sattırmadılar bişeyler dönüyordu
Vasıfsız bir şekilde satış konumu paylaştığın dosyalarla 1-1 olarak yoruma eklemişsin sen kimsin ki benim dosya içeriğime bu kadar sahip olabiliyorsun? Paylaşılan files ile dosyalarım aynı değildir konusunun kapanmasına gerek yok fakat kendinizi yiyebilirsin ama benim dosyalarıma eliniz uzanmasın kendi kavganızı kendiniz yaşayın.

Sanırım konu açanlar yönetimde belki ondandır bilemiyorum ama filesin sahibi zamanında satmak istedi sattırmadılar bişeyler dönüyordu
Birazdan çıkıp savunma yaparlar paylaşılanlar ile aynı değil diye yok fix attık yok sistem yaptık vs. vs...
O durumda da satıştakiler ile bu paylaşılan farklıdır kapatmalarının bir manası yok :)

1-1 olduğuna dair kanıtın varmı? Eğer yoksa tartışmanın lüzmü yok gerekli kanıtlar iletilir dosyalar karşılaştırılır ona göre onay verilir. Zaten kuralları okursanız herhangi 1 eklenti olduğu halde paylaşılabilir veya satışa sunulabilir. Daha detay isterseniz lütfen kuralları okuyun

Aradaki 3 farkı bulmak için mi yoracağım kendimi bunu yapmaları için moderatörleriniz yok mu zaten bunlar sizin göreviniz değil mi ?
Madem satıştakiler farklı dosya.co dan aldıkları farklı o zaman bu paylaşılan dosya.codaki files değil mi niye konular kapatılıyor ?

1776289596099.png

aga bu ne böyle ya gen_setting editledik ama girmek mümkün değil gibi :D

Ya unpacklayıp Bakmasam benide kandıracaklar

Gerek yok bu triplere normalde bırakmayacaktım ama herşeyi kanıtıyla gösteririm adamı yemişsiniz resmen ve bana suç buluyorsunuz ses kayıtları vs herşey duruyor, şikayetini zaten yaptı ve bende şahitim. Forum adminleri veya diğer kişilerde tüm mesaj detayları için gelebilir ve görebilir ses kayıtları da dahil. 160k ya ne ya 400 e filan satıyorum falan filan dosya co dan bulduk diyorsun daha sonra ne oluyorsa ferhat a 3000 euroya aldım diyorsun falan filan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri