- Konular
- 284
- Online süresi
- 14g 20901s
- Reaksiyon Skoru
- 716
- Altın Konu
- 27
- Başarım Puanı
- 232
- TM Yaşı
- 9 Yıl 20 Gün
- MmoLira
- 3,595
- DevLira
- 12
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Vasıfsız bir şekilde satış konumu paylaştığın dosyalarla 1-1 olarak yoruma eklemişsin sen kimsin ki benim dosya içeriğime bu kadar sahip olabiliyorsun? Paylaşılan files ile dosyalarım aynı değildir konusunun kapanmasına gerek yok fakat kendinizi yiyebilirsin ama benim dosyalarıma eliniz uzanmasın kendi kavganızı kendiniz yaşayın.Sanırım konu açanlar yönetimde belki ondandır bilemiyorum ama filesin sahibi zamanında satmak istedi sattırmadılar bişeyler dönüyordu
- Konular
- 183
- Online süresi
- 11ay 1g
- Reaksiyon Skoru
- 768
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 229
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 506
- DevLira
- 117
Birazdan çıkıp savunma yaparlar paylaşılanlar ile aynı değil diye yok fix attık yok sistem yaptık vs. vs...Sanırım konu açanlar yönetimde belki ondandır bilemiyorum ama filesin sahibi zamanında satmak istedi sattırmadılar bişeyler dönüyordu
O durumda da satıştakiler ile bu paylaşılan farklıdır kapatmalarının bir manası yok
Aradaki 3 farkı bulmak için mi yoracağım kendimi bunu yapmaları için moderatörleriniz yok mu zaten bunlar sizin göreviniz değil mi ?1-1 olduğuna dair kanıtın varmı? Eğer yoksa tartışmanın lüzmü yok gerekli kanıtlar iletilir dosyalar karşılaştırılır ona göre onay verilir. Zaten kuralları okursanız herhangi 1 eklenti olduğu halde paylaşılabilir veya satışa sunulabilir. Daha detay isterseniz lütfen kuralları okuyun
![]()
Metin2 Server Files Bölüm Kuralları
Metin2 Server Files Bölüm Kuralları Bu Alan Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Server Files Alanıdır. Alan dışı konu açılması yasaktır. Açılması durumunda konu uygun alana taşınacaktır. Metin2 Server Files ile ilgili tüm sorularınızı Öğeyi görmek için üye olmalısınız. bölümüne açmalısınız...forum.turkmmo.com
Madem satıştakiler farklı dosya.co dan aldıkları farklı o zaman bu paylaşılan dosya.codaki files değil mi niye konular kapatılıyor ?
- Konular
- 42
- Online süresi
- 22g 53070s
- Reaksiyon Skoru
- 160
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 81
- TM Yaşı
- 2 Yıl 27 Gün
- MmoLira
- 8,002
- DevLira
- 9
aga bu ne böyle ya gen_setting editledik ama girmek mümkün değil gibi
- Konular
- 227
- Online süresi
- 10ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 1,282
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 3,507
- DevLira
- 63
Ya unpacklayıp Bakmasam benide kandıracaklar
- Konular
- 8
- Online süresi
- 19g 1441s
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 5,219
- DevLira
- 3
Gerek yok bu triplere normalde bırakmayacaktım ama herşeyi kanıtıyla gösteririm adamı yemişsiniz resmen ve bana suç buluyorsunuz ses kayıtları vs herşey duruyor, şikayetini zaten yaptı ve bende şahitim. Forum adminleri veya diğer kişilerde tüm mesaj detayları için gelebilir ve görebilir ses kayıtları da dahil. 160k ya ne ya 400 e filan satıyorum falan filan dosya co dan bulduk diyorsun daha sonra ne oluyorsa ferhat a 3000 euroya aldım diyorsun falan filan.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)