Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Barbaros2 Filesi #Mcyk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

1776290106617.png

Dayıı Malesef Yav

Konu içerisinde birbirinizle atışmak yerine kanıtlarla beraber şikayet konusu açabilirsiniz.

Dosyalara gelecek olursak kimin eline geçtiyse 15 / 20k 'a satıyordu 3 ay önce chatgpt isimli birisinden 20k 'a satın alıp daha sonra desteği kesince şahıs benimle paylaştı bir kaç eklenti düzenleme yapmıştım.
Yani vareze düşmesi çok iyi oldu kim satıyorsada kusura bakmasın files kime ait sahibi kim belirsiz.

Bu arada 2 tane sürümü var Artos ve Barbaros diye bu paylaşılan hangi sürüm bilmiyorum

Konu içerisinde birbirinizle atışmak yerine kanıtlarla beraber şikayet konusu açabilirsiniz.

Dosyalara gelecek olursak kimin eline geçtiyse 15 / 20k 'a satıyordu 3 ay önce chatgpt isimli birisinden 20k 'a satın alıp daha sonra desteği kesince şahıs benimle paylaştı bir kaç eklenti düzenleme yapmıştım.
Yani vareze düşmesi çok iyi oldu kim satıyorsada kusura bakmasın files kime ait sahibi kim belirsiz.

Bu arada 2 tane sürümü var Artos ve Barbaros diye bu paylaşılan hangi sürüm bilmiyorum
Bu Barbaros’un Son açılan Hali artos eski sürümü direk dosya.codan alınmış olan hali bu piyasadaki herkese bir şekilde gelmiş satan elemanlar sayesinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 1, Misafir: 2)

Geri