Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

@HeXe (Hakan Bozkurt) –

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Karara saygı duyarım ama güvencesi olcak misiniz bu kararı verirken kolay işler değil öyle bu karar verirken bir dünya olay yasanicak hali hazırda verdiği herşey bozuk bizlere birde yetmiyor gibi 5 gün dediği sistem 1 ay kuramamis ben o kadar para bağlayıp bir kere daha mahdur olcam öylemi gerçekten helal olsun bu arkadaşın dosyalarımda bu saateden sonra açık bırakmayacağını nerden bilcem adamla hiç bir sorunum yokken anlaşma yeni yapıldığında doğru iş yapmamış simdimi yapilcak aradım diyor ya bunuda söylüyor mu dedimki kendisine vardır kaydı sorunsuz teslim ettim biz onayladik mi varmı böyle bişey asılsız yazı yazmak kolay küfür etti kapattı ben bu adamla iş mi yapcam tekrar
İster beni banlayın veya onu hiç önemli değil benim 30 gitti yarın başkasının 200 gider başka sorunla gelir karşınıza bu formunuzun ne kadar yanlış yönetildiği gösterir hiç bir önemi yok bu saat sonra benim için benim derdim başkası zarar gormesin diye ama genede siz bilirsiniz

Söylediğim gibi geleyim tekrar kurayım yetkin kişi de gelsin kodları kontrol etsin ve hatta video da çekeyim ve tüm eklenen kodları dahi burada paylaşayım. Ve eklenen tüm kodları forumda konu açabilirsin bu kodlar güvenilir mi diye sorabilirsin. Bu çocuğun kafası çok karışık bu erto mehmetcan filan filan ben bunların oyunlarını bozdum dertleri o yüzden.

Ne demek ya 300.000 TL ? barbaros files için ? ne demek hocam ? daha ne anlatayım sunucu sahibi gelsin anlatsın size herşeyi 6 aydır neler çektiklerini anlatsın. Ben konuya son 1 aydır dahilim.

Hiç sorun yok inanın hiç sorun değil bunların dertleri başka hocam ses kayıtlarını dahi buraya yüklerdim fakat uğraşmak istemiyorum mahkeme mahkeme dolanmak istemiyorum. 3-5 kişiye pabuç bırakmak istemiyorum.

En baştada belirttim dertleri sistem veya para değil.. Bu tarz kişilerin halen banlanmaması çok acınası. Onlar benden banlanmamı istiyordu bende istediklerini verdim bakınız halen salmıyor halen salmıyor , yahu babamın fotoğraflarını bulup babamın kambur olmasıyla dalga geçen adam bunlar. Ferhat Yusuf Batur u çalıştığı hastane ile tehdit eden adam bunlar..

Ses kayıtları videolar hepsini gönderebilirim. Sektöre birden hızlıca giriş yapınca bu tarz oyunların döneceği zaten çok açıktı. İstediklerini ise verdim bakın satış yapmıyorum mutlular şuan, birde banlarsanız çok iyi olacak banlayın hocam bitsin dert işte , sorun değil yine kurarım sistemi hiç sorun değil. Dx9ex ve optimizasyona ve FPS artışı için nasıl bir açık bırakabilirim ? Tek tek video kaydı da alayım hiç sorun değil Forumda paylaşsın arkadaş hatta konu başlığı ise bu kodlar güvenlimi ? diye bir başlık açabilir. Yahu en az 3 kere kurdum en son anlatımını dahi gönderdim bunların yaralarını tekrardan özet geçiyorum : Dolandırdıkları adamları dolandırmaması için tek tek herşeyi ispatladım. Videolarla , ses kayıtlarıyla o yüzden yaraları çok büyük.

Örneğin dx9ex i ücretsiz paylaştım yorumlarda görebilirsiniz tüm kanıtlarını, ve dolandırıcı şahıs ise 30.000 tl ye satıyor gibi yorumu var dx9ex i 30.000 e satmıyorum ben bu şahıslara dx9ex ve üzerine tonlarca optimizasyon kodları verdim. Yani bu erto denen şahıs olayı çarpıtmayı çok iyi biliyor.

bakın bu mesajlar belki 2 belki 3 ay öncesine ait sistem teslim ediliyor herşey okey ama durduk yere tekrar tekrar kurulum istiyorlar en son bıkıyorum ve şimdi ise bu yukarıdaki 2 şahısın işini ve doalndırmalarını bozduğum için bu mustafanın kafasını karıştırıyorlar ve dolandırıcılıktan konu açmasını istiyorlar bunu mustafa en son yaptığımız telefon görüşmesinde de doğruladı zaten. O ses kayıtlarınıda dinletebilirim :) İnanın bana toplayın şu kişileri tüm herşeyi şeffaf şekilde değerlendirmek için gelmeyecekler bile.
1776481907547.png

Bir diğeri ise bu , ferhat pek uğraşmaz forum morum anlamaz. Bunlar bildiğiniz teşkilat , satış konusu olmamasına aldanmayın tonlarca kişiye satıyor. Ve üzerine beni şikayet ediyorlar ,ferhat yani asıl adı rıdvan aslında o kişinin çalıştığı yerlere mail atıyorlar mailleri dahi gösterebilirim ama mideniz kalkar normal şeyler değil yemin ederim değil. Admin istediği takdirde tüm herşeyi açıkca gösterebilirim hiç sorun değil.

1776481987342.png

Bir diğer konuya gelince bu kişiler metin2 oyununda 30 TL 100 TL gibi fiyatlarla itemci üzerinden satış yapıyorlar ve destek verdiğim bir canlı sunucu sahibine gidip benim hakkımda ileri geri konuşuyorlar , sunucu sahibi neyin ne olduğunun zaten farkına varıyor ve daha sonra bu kişileri uzaklaştırıyor ve bu kişiler sürekli ama sürekli yan hesaplar olsun başka numaralar olsun sürekli rahatsız ediyorlar.

Önceden aşağıdaki kanıtları eklemiştim bu kanıtları daha sonra sunucu sahibi isteği üzerine kaldırdım ve adını geçirmiştim şimdi ismini görünmeyecek şekilde tekrar paylaşıyorum. Ve daha önceki yorumlara da bakarsanız bu Onur isimli şahsın sürekli konumu baltalamaya ve beni dolandırıcı ilan etmeye yönelik kanıtsız şekilde yazılar yazdığını da görürsünüz.

1776482486213.png

1776482569857.png

Son düzenleme:
Bakınız burada eklediğim görüntüler mevcut tarihe de bakabilirsiniz telefon numarasınıda gösterebilirim video da çekebilirim bu ilk eklemeye başladığım dönemler tek tek gözünün önünde herşeyi ekliyordum. En son bu erto denen şahıs anydesk te sesi açık unuttuğunda herşey ortaya çıkıyor ve bende buna göre yolumu çiziyorum.

Tekrardan ekleyebilirim dx9ex ve optimizasyonlara dair tüm herşeyi en baştan video kaydı alarak ekleyebilirim.
1776484347958.png

Bakınız diğer sattığım sunucularda gidip oyun oynadıklarına dair kanıtıda burada ve bu mustafayı en az 10 kere uyardım neden yapıyorsunuz dedim ve bana gönderdiği sesli mesajları halen duruyor : ya sen onura bakma onur gerizekalının önde gideni ne takıyorsun sen böyle şeyleri falan filan en az 5 ses gönderdi.

Kendilerini uyardım ve kendisi kusra bakma birdaha olmaz gibisinden ses kaydı da mevcut.

1776484241330.png

1776484434439.png

1776484493603.png

daha sonra bu salağa inanma boşver bu onur salağını ya sağ ol knk walla çok ilgilendin sen falan filan mesajları da mevcut.

1776484612149.png

ve sonra bana attığı görsel ; yalakalık diyoruz biz buna siz ne dersiniz bilmem , ben işi yapar geçerim hocam hiç tatavaya bulaşmam umrumda da değil. Ama bir yanlış gördüysem ve bu yanlış uyarmama rağmen devam ediyorsa bunu direkt suratlarına karşı da söylerim benim en büyük yanlışım bu oldu.

1776484713031.png

Son düzenleme:
Yahu adamlar benim forumda tartıştığım şahsın birebir aynı discordunu yapmışlar ve arayı kızıştırmak için sürekli bana fake mesajlar atıyorlardı daha ne diyim , rezillik üzerine rezillik görmek istiyorsanız tüm her şeyi buraya veya admine bırakabilirim.

İncelemeler sonucu aşağıdaki adımların uygulanmasına karar verilmiştir.

@HeXe Dosyanın tekrar kurulumuna karar verilmiştir. İlgili kişiye dosyayı tekrar ve sorunsuz şekilde kurmanız, kurulum esnasında video kaydı almanız ve sorunsuz şekilde kurulum yaptığınıza dair videoyu konu üzerinden ya da özel mesaj yoluyla iletmeniz gerekmektedir.

@Belçikalı Karar neticesinde ilgili satıcı, beyan ettiği gibi kurulumu tekrardan sorunsuz şekilde gerçekleştirip teslimatı sağlayacak ve video kanıtı iletecektir. Kurulum tamamlandıktan sonra siz de konu altından durumu bildiriniz.

Not: İşlemin 24 saat içerisinde tamamlanması ve konu altından bildirilmesi gerekmektedir.

Her ne kadar kölelik ve yanlış kararda olsa

kendisine DM yoluyla mesaj attım, kurduğuma dair video ve diğer tüm herşeyi buraya yükleyeceğim. Tüm videolar ve kanıtlar yüklendikten ve incelendikten sonra ise beni banlamanızı rica ediyorum. Veya tamamen hesabı kapatabilirsiniz.

3 veya 4. kez kuracak olsam da kurulumu yapacağım ve adminlerde şahit olacaksınız ertesi gün tekrardan farklı hesaplarla hakkımda dolandırıcılık konusu açılacağını bildiğim için banlanmak istiyorum.

1776485952648.png

Son düzenleme:
Veya artık istediklerine ulaştılar kurulumu yaptıracaklar ve adım zaten 1 kere kötüye çıktı hem köleleri olmuş olacağım hem adım lekelenmiş olmuş olacak , sorun değil burdayım kuruluma hazırım :) @Asalet-i Fatih

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 8, Üye: 4, Misafir: 4)

Geri