- Konular
- 8
- Online süresi
- 18g 82895s
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 5,216
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
buradada 18 dakkaya dair ve bir diğer konuşma da da 20 dakikaya dair ses kaydı bulunuyor bunu buraya bıraksam ayrı dert bırakmasam ayrı dert , diyorum ki admine ileteyim admin dinlesin yani ne kadar çeliştiğini görün
Arkadaşın kafasına giriyorlar tüm sorun bu bir şekilde kandırıyorlar ve ben olaya dahil olmak istemiyordum ben ne bileyim böyle olduğunu ortamın git gide her şeyi gördüm yani sürekli kafası karışık bu arkadaşın sürekli şu konuşmaları wallahi billahi bir dinleseniz yemin ederim ki bu arkadaş için normal cümleler kurmazsınız.
Arkadaşın kafasına giriyorlar tüm sorun bu bir şekilde kandırıyorlar ve ben olaya dahil olmak istemiyordum ben ne bileyim böyle olduğunu ortamın git gide her şeyi gördüm yani sürekli kafası karışık bu arkadaşın sürekli şu konuşmaları wallahi billahi bir dinleseniz yemin ederim ki bu arkadaş için normal cümleler kurmazsınız.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 57130s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 10
- TM Yaşı
- 4 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 350
- DevLira
- 6
Arkadaş o kadar dertli ki daha para diyor kendi ağzıyla söylüyor 2 ay oldu diye yani ben paranın peşinde değilim ama arkadaş vurup kaçmak ta Master yaptığı için daha para konusu açıyor yok 3 katı yok 5 katı oh valla sistem yapma klavyeden yaz 30 aldık cebe attık dimi ben mi koparma derdindeyim senmi ben parampa iş yaptiyorum bak arasında fark var
- beni arayarak kendini aklama derdinde adama sorunu söylediğim de küfür hareket yiyorum sorun bende anlamıyorum nedense kendini bir tek kendi anlıyor kimse anlamıyor
- teslim aldığımız dosya hatalı bozuk kendi kabul ediyor kanıtlı
-tarafimiza hiç bir şekilde sorunsuz dosyalar teslim edilmedi verilen dosyalar hem ilk hem sonrası bozuk mağdur edildim
-3.5 gün denildi sözleşmede 1 ay oldu hiç bir durum yok ortada yine mağduruz
- sürekli bahanelerin arkasına sığınarak ne 1 günü ne 2 günü bitti
- kendi yapmış olduğu sistemi kurmayarak bana geri 5.000 atıp başkasina kurdurma niyetine saklanıp işten kaçındı ve sürekli hakaret maruz kaldım o zamam geçmiş adam gibi davranmak suç oldu böylesine
-Ses kaydında benim kendimle celistigim hiç bir durum yok gelistiricimle tartıştığı halde ben bunu iş boyutuna yatmadım sorunsuz teslim almak için ama bu kendini sürekli haklı bulmak için x serverlerden x server sahiplerini sürekli örnek verip duruyor yok 3 katını vereyim 5 katını vereyim ben para talep edecek olsaydım sürecin 1 hafta geçtikten sonra talep ederdim bizzat sunucu geliştirici ile DC bozuk olan dosya kanıtı bırakıyorum
- beni arayarak kendini aklama derdinde adama sorunu söylediğim de küfür hareket yiyorum sorun bende anlamıyorum nedense kendini bir tek kendi anlıyor kimse anlamıyor
-tarafimiza hiç bir şekilde sorunsuz dosyalar teslim edilmedi verilen dosyalar hem ilk hem sonrası bozuk mağdur edildim
- kendi yapmış olduğu sistemi kurmayarak bana geri 5.000 atıp başkasina kurdurma niyetine saklanıp işten kaçındı ve sürekli hakaret maruz kaldım o zamam geçmiş adam gibi davranmak suç oldu böylesine
-Ses kaydında benim kendimle celistigim hiç bir durum yok gelistiricimle tartıştığı halde ben bunu iş boyutuna yatmadım sorunsuz teslim almak için ama bu kendini sürekli haklı bulmak için x serverlerden x server sahiplerini sürekli örnek verip duruyor yok 3 katını vereyim 5 katını vereyim ben para talep edecek olsaydım sürecin 1 hafta geçtikten sonra talep ederdim bizzat sunucu geliştirici ile DC bozuk olan dosya kanıtı bırakıyorum
Ekli dosyalar
- Konular
- 8
- Online süresi
- 18g 82895s
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 5,216
- DevLira
- 3
Arkadaş o kadar dertli ki daha para diyor kendi ağzıyla söylüyor 2 ay oldu diye yani ben paranın peşinde değilim ama arkadaş vurup kaçmak ta Master yaptığı için daha para konusu açıyor yok 3 katı yok 5 katı oh valla sistem yapma klavyeden yaz 30 aldık cebe attık dimi ben mi koparma derdindeyim senmi ben parampa iş yaptiyorum bak arasında fark var
az önce kendisini aradım para istemediğini söyledi mağdur ettin dedi, tamam dedim ne istiyorsun dedim ne istiyorsan yapalım mağduriyeti giderelim dedim, daha sonra 1 saat kadar gelmedi çıktı ve daha sonra tekrardan aradım bir şeyler anlatmaya başladı tamam dedim sorun neyse onu çözelim dedim sonra para istiyorum dedi
Bu kişilerin derdi ne sistem ne başka birşey bunların tek amaçları vardı onu gerçekleştirdiler. Ben yine diyorum 3. kez söyledim mağduriyeti giderelim video kaydı da alayım yani ne isterse yapayım. Bunu söylememin sebebi ise bu arkadaşların derdinin o olmadığının ispatı için.
Hocam ben daha fazla açıklama yapmak istemiyorum satışta yapmıyorum artık tiksindi geldi artık banlayın illahi küfür mü edelim ban yemek için dolandırıcılıktan banlayın da rahatlasın işte yahu neden uzatıyorsunuz ki ? bu arkadaş da sorununun çözümünü başka yerlerde arasın lütfen. Tek amaçları beni baltalamak çünkü bu Ali sevinç mi ne o da var mesela mehmetcan ile filan iş çeviriyorlar bu ali sevinç e sistem satmadığım için.
yani konuyla ilgilenen admine söyleyeceğim şey : konu uzatılmasın dolandırıcılıktan banlayabilirsiniz beni yoruldum artık gerçekten yoruldum açıklama yapmak zorunda değilim imaj tazeleme yoluna da gitmeyeceğim forumdan çıkış yapıyorum ve birdaha girmeyeceğim
- Konular
- 1,251
- Online süresi
- 3ay 23g
- Reaksiyon Skoru
- 3,791
- Altın Konu
- 521
- Başarım Puanı
- 274
- TM Yaşı
- 2 Yıl 23 Gün
- MmoLira
- 129,605
- DevLira
- 450
İncelemeler sonucu aşağıdaki adımların uygulanmasına karar verilmiştir.
@HeXe Dosyanın tekrar kurulumuna karar verilmiştir. İlgili kişiye dosyayı tekrar ve sorunsuz şekilde kurmanız, kurulum esnasında video kaydı almanız ve sorunsuz şekilde kurulum yaptığınıza dair videoyu konu üzerinden ya da özel mesaj yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
@Belçikalı Karar neticesinde ilgili satıcı, beyan ettiği gibi kurulumu tekrardan sorunsuz şekilde gerçekleştirip teslimatı sağlayacak ve video kanıtı iletecektir. Kurulum tamamlandıktan sonra siz de konu altından durumu bildiriniz.
Not: İşlemin 24 saat içerisinde tamamlanması ve konu altından bildirilmesi gerekmektedir.
@HeXe Dosyanın tekrar kurulumuna karar verilmiştir. İlgili kişiye dosyayı tekrar ve sorunsuz şekilde kurmanız, kurulum esnasında video kaydı almanız ve sorunsuz şekilde kurulum yaptığınıza dair videoyu konu üzerinden ya da özel mesaj yoluyla iletmeniz gerekmektedir.
@Belçikalı Karar neticesinde ilgili satıcı, beyan ettiği gibi kurulumu tekrardan sorunsuz şekilde gerçekleştirip teslimatı sağlayacak ve video kanıtı iletecektir. Kurulum tamamlandıktan sonra siz de konu altından durumu bildiriniz.
Not: İşlemin 24 saat içerisinde tamamlanması ve konu altından bildirilmesi gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 6
- Online süresi
- 57130s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 10
- TM Yaşı
- 4 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 350
- DevLira
- 6
Karara saygı duyarım ama güvencesi olcak misiniz bu kararı verirken kolay işler değil öyle bu karar verirken bir dünya olay yasanicak hali hazırda verdiği herşey bozuk bizlere birde yetmiyor gibi 5 gün dediği sistem 1 ay kuramamis ben o kadar para bağlayıp bir kere daha mahdur olcam öylemi gerçekten helal olsun bu arkadaşın dosyalarımda bu saateden sonra açık bırakmayacağını nerden bilcem adamla hiç bir sorunum yokken anlaşma yeni yapıldığında doğru iş yapmamış simdimi yapilcak aradım diyor ya bunuda söylüyor mu dedimki kendisine vardır kaydı sorunsuz teslim ettim biz onayladik mi varmı böyle bişey asılsız yazı yazmak kolay küfür etti kapattı ben bu adamla iş mi yapcam tekrar
İster beni banlayın veya onu hiç önemli değil benim 30 gitti yarın başkasının 200 gider başka sorunla gelir karşınıza bu formunuzun ne kadar yanlış yönetildiği gösterir hiç bir önemi yok bu saat sonra benim için benim derdim başkası zarar gormesin diye ama genede siz bilirsiniz
İster beni banlayın veya onu hiç önemli değil benim 30 gitti yarın başkasının 200 gider başka sorunla gelir karşınıza bu formunuzun ne kadar yanlış yönetildiği gösterir hiç bir önemi yok bu saat sonra benim için benim derdim başkası zarar gormesin diye ama genede siz bilirsiniz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 8, Üye: 4, Misafir: 4)