- Konular
- 8
- Online süresi
- 18g 82895s
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 5,216
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Dekont isterseniz özelden de ilete bilirim
hukuka başvur uğraştırma, buradan bir sonuç elde edemezsin boşa uğraşıyorsun en fazla banlanırım siz kafayı yemişsiniz, şizofrenik tavırlar forum adminlerine her şeyi açıkladım açıklamaya da halen hazırım ama banım neden açıldı anlamıyorum banlayın beni lütfen.
Bu da foruma hediye;
https://forum.turkmmo.com/konu/3946264-barbaros2-files/
- Konular
- 1,251
- Online süresi
- 3ay 23g
- Reaksiyon Skoru
- 3,791
- Altın Konu
- 521
- Başarım Puanı
- 274
- TM Yaşı
- 2 Yıl 23 Gün
- MmoLira
- 129,605
- DevLira
- 450
@HeXe İkide bir beni banlayın, benim banım neden açıldı vb. yorumlar yapmayı bırakın. Sorulan sorulara cevap veriniz.
1-Sistemi sorunsuz teslim ettiğinizi iddia ettiniz. Sorunsuz teslim ettiğinize dair kanıtlarınızı konuya ekleyiniz.
2- 5.000₺ iadenin sebebini detaylı şekilde açıklayınız. Bu ödemenin hangi gerekçeyle yapıldığını belirtiniz.
3-Aranızda geçen anlaşma, yazışma ve görüşmeleri eksiksiz şekilde konuya ekleyiniz. Savunmanızı buna göre iletiniz.
1-Sistemi sorunsuz teslim ettiğinizi iddia ettiniz. Sorunsuz teslim ettiğinize dair kanıtlarınızı konuya ekleyiniz.
2- 5.000₺ iadenin sebebini detaylı şekilde açıklayınız. Bu ödemenin hangi gerekçeyle yapıldığını belirtiniz.
3-Aranızda geçen anlaşma, yazışma ve görüşmeleri eksiksiz şekilde konuya ekleyiniz. Savunmanızı buna göre iletiniz.
- Konular
- 8
- Online süresi
- 18g 82895s
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 5,216
- DevLira
- 3
@HeXe İkide bir beni banlayın, benim banım neden açıldı vb. yorumlar yapmayı bırakın. Sorulan sorulara cevap veriniz.
bu konu neredeyse 2 ay oldu 2 ay sonra açılıyor , 5.000 tl mevzusu ise şu ; bu kişinin developer dediği kişi sistemi kurmak için 15.000 tl talep ediyor , aslında sistem kuruldu ama ne hikmetse daha sonra alıcının dediği şey şu : sistemi silmiş kanka tekrar atar mısın veya sen tekrar kurarmısın.
İşin aslı şu : sistem kuruluyor aradan 2 hafta geçiyor sistem siliniyor ve tekrar gönderiyorum ve kuruyorlar ve aradan biraz daha zaman geçiyor ve yine bir yerlerde sorun çıkıyor(ne hikmetse) ve bu arkadaş sürekli para istiyor ve bende paralarını gönderiyorum ve kendisini en az 30 kere uyarmışımdır istersen tüm paranı geri göndereyim diye , ses kayıtlarında da duruyor bana dediği şey ise şu : yok kanka ben senin hakkını yiyemem çok ilgilendin çok şey yaptın gibi.
Yani sistem kuruluyor , bu olay nerdeyse tahmini 2 aylık olay. Sonra siliyor tekrar kurmamı istiyorlar sonra ben kendisi kurabilir diyorum ve
Edit: ek olarak tamam tekrardan kurayım tüm her şeyi sorun yok ama dertleri bu değil biliyorum yazdım hatta gel kurayım tekrardan 3. kez kurayım dedim ama cevap yok
Edit 2: Hatta ve hatta parayı x3 katıyla geri göndereyim, istedikleri bu zaten bir şekilde baltalamak. Kendiside biliyor ben ona şunu da dedim ; forumda konu açsan ne değişecek en fazla banlanacağım tüketici hakem heyeti linki dahi bıraktım buraya yaz dedim.
Son düzenleme:
- Konular
- 6
- Online süresi
- 57130s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 10
- TM Yaşı
- 4 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 350
- DevLira
- 6
Bu şahıs Kendi dünyasında o kadar hayal dünyası geniş ki söylediği herşey yalan düzmece ve yazılar da tam değil ve benim parayı geri iade kabul etmediği beyan etmiş o ses kaydı varsa atsın varsa yazı atsın öyle bir şey yok kesinlikle sürekli geliştirici arkadaş öne sürerek yaptığı işi ve konuşmaları manipülasyon ederek kaçmaya ve suçlu çıkarmaya yer aranmaktadır çok basit bir konu yapılan anlaşılan iş ney sonuç herşey ortada
Sürekli dava yolu açık diyor
-konudan dava belirsizlik verileceğini biliyor kendisi şirket olmadığı için ve dava sonrası geri bizi dava edip tazminat davasına dönüştürme kafasında Allah bilir kaç kişiyi yaptıysa o kadar tecrübeli eleman
-Admin size söylüyorum sürekli ben yöneticilere açıklama yaptım kanit attım diyor teslim ettiğime dair buraya atsın bizim kendi tarafindan kurulup onayladigimiz bir yazı ses kaydı varmı bu şahsın bizim oyuna kurduğu güya sorunsuz sistemi ait görüntü video varsa atsın eğer yapamazsa eğer bunlar yoksa siz gereğini yapmıyorsaniz
Bu konunun altında artniyet aranır açık ve net kanıtlar açık ve net bu adamın burdan yediği ekmek haram benden 30 değil 100 gitsin hiç bir önemi yok bunun gibiler kazanmasin işini ciddi alan müşterisine önem veren sorunsuz teslim yapan işin arkasında duran adamlar kazansı
-Bahaneler
Files sorunlu
Geliştirici işi bilmiyor ama ne hizmetse kendi yaptığı sistemi bize kurdurma amacinda kendiyle çelişiyor bunlardan başka dediği bişey yok benim sunucudan geliştiricimden kimse ilgilendirmez ben iş anlaştım ve rezil etti olay net
-Adama sormazlar mi madem herşeyi biliyordunya madem ultra zekalı bir yazilimcisin neden başta para alıp ta sonradan şu var bu var diye dönüyorsun gene söylüyorum bu adam iş yapan yaptırmayı düşünen bugün yarın sonuç bu beyler
-konudan dava belirsizlik verileceğini biliyor kendisi şirket olmadığı için ve dava sonrası geri bizi dava edip tazminat davasına dönüştürme kafasında Allah bilir kaç kişiyi yaptıysa o kadar tecrübeli eleman
-Admin size söylüyorum sürekli ben yöneticilere açıklama yaptım kanit attım diyor teslim ettiğime dair buraya atsın bizim kendi tarafindan kurulup onayladigimiz bir yazı ses kaydı varmı bu şahsın bizim oyuna kurduğu güya sorunsuz sistemi ait görüntü video varsa atsın eğer yapamazsa eğer bunlar yoksa siz gereğini yapmıyorsaniz
Bu konunun altında artniyet aranır açık ve net kanıtlar açık ve net bu adamın burdan yediği ekmek haram benden 30 değil 100 gitsin hiç bir önemi yok bunun gibiler kazanmasin işini ciddi alan müşterisine önem veren sorunsuz teslim yapan işin arkasında duran adamlar kazansı
-Bahaneler
Files sorunlu
Geliştirici işi bilmiyor ama ne hizmetse kendi yaptığı sistemi bize kurdurma amacinda kendiyle çelişiyor bunlardan başka dediği bişey yok benim sunucudan geliştiricimden kimse ilgilendirmez ben iş anlaştım ve rezil etti olay net
-Adama sormazlar mi madem herşeyi biliyordunya madem ultra zekalı bir yazilimcisin neden başta para alıp ta sonradan şu var bu var diye dönüyorsun gene söylüyorum bu adam iş yapan yaptırmayı düşünen bugün yarın sonuç bu beyler
Ekli dosyalar
- Konular
- 8
- Online süresi
- 18g 82895s
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 5,216
- DevLira
- 3
Bu şahıs Kendi dünyasında o kadar hayal dünyası geniş ki söylediği herşey yalan düzmece ve yazılar da tam değil ve benim parayı geri iade kabul etmediği beyan etmiş o ses kaydı varsa atsın varsa yazı atsın öyle bir şey yok kesinlikle sürekli geliştirici arkadaş öne sürerek yaptığı işi ve konuşmaları manipülasyon ederek kaçmaya ve suçlu çıkarmaya yer aranmaktadır çok basit bir konu yapılan anlaşılan iş ney sonuç herşey ortada
-Bahaneler
Files sorunlu
yahu birşey demeyeceğim paranı da x3 geri göndereyim diyorum tekrar ve gönderdiğime dair dekont bırakıyorum 3. kez kurayım diyorum yine bir şeyler diyor kafada kuruyor yok şirket diyor yok tazminat diyorsun hocam yazıyorum wp den insan gibi veya telefonu aç kurayım ne istiyorsan söyle yemin ederim söyle ne istiyorsan yapacağım söyle ya çekinme söyle.
Konu ile ilgilenen admine tekrar söylüyorum : dertleri para veya başka bişi değil onlar koparacağını kopardı benden diğer geliştirici olarak tuttuğu arkadaşda sorun var ve bunun kafasına bir şekilde giriyorlar , yahu 2 ay sonra konu açmak nedir ? bu bıraktığı ss lere gelecek olursak kendi çıkarına olan şeyleri yazıyor , ben tekrar söylüyorum her şeye okeyim ne istiyorsa okeyim ama bunların istedikleri bu zaten.
Ben bu konunun üzerine tekrardanda satış faaliyetlerinde bulunmayacağım amacınız isim lekelemekti başardınız işte hocam ne istiyorsunuz daha wallahi billahi ne istiyorsun tamam arıyorum açsana aç kuralım ne istiyorsan vereyim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 7, Üye: 2, Misafir: 5)