- Konular
- 8
- Online süresi
- 18g 82895s
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 5,216
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Benim açıklamam benim için bitti, açıklamaya ihtiyacımda yoktu aslında ama ben banlanmak istiyorum banlayın lütfen banlamazsanız da küfür edeceğim. DX9EX mevzusunda ise tekrar kurabilirim forum admini mesaj atabilir ve discord ekrandan izleyebilir. Bunu yapmamın tek nedeni ise banlanmak için olur. Banlanmayacaksam kurmayacağım.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 57130s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 10
- TM Yaşı
- 4 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 350
- DevLira
- 6
@HeXe
Yazdıklarının büyük kısmı gerçeği yansıtmıyor, o yüzden net şekilde cevap veriyorum:
Öncelikle “2 ay geçti, her şey düzelmişti” demişsin.
→ Hayır, hiçbir şey düzelmedi. Aksine sen cevap vermemeyi tercih ettin ve süreç orada kaldı. Sorunlar çözülmediği için bu konuyu açtım.
“Sistem kusursuz teslim edildi” demişsin.
→ Kusursuz olan bir sistemde:
Grafik bozulmaları olmaz
Map hataları olmaz
Görüntü bulanıklığı olmaz
Bunların hepsi mevcut ve kanıtlarıyla ortada. Kusursuzlukla alakası yok.
“Developer 30.000 TL istedi” demişsin.
→ Bu da doğru değil. Developerın söylediği şey “30.000₺ verin ben kurayım” değil. Söylenen açıkça şu: “Bu iş için zaten 30.000₺ ödeme yapılmış, işi yapan kişi gelsin düzgün şekilde kursun.” Yani ortada senden tekrar para talep edilmesi gibi bir durum yok.
Ayrıca 5000₺ geri ödeme attığını söylüyorsun.
→ Evet, 30.000₺ alıp hatalı iş teslim ettikten sonra 5.000₺ gönderip konuyu kapatmaya çalıştın. Bu bir çözüm değil.
“Başka konular var, item vs.” diyorsun.
→ Konuyu alakasız yerlere çekmenin hiçbir anlamı yok. Burada konuşulan tek şey: alınan ücret ve karşılığında teslim edilen iş.
Ses kayıtları ve kanıt konusuna gelince:
→ Benim de elimde tüm konuşmalar ve görseller mevcut. Yetkililer incelemek isterse seve seve paylaşırım.
Konu çok basit:
30.000₺ ödeme yapıldı → karşılığında hatalı ve eksik bir iş teslim edildi.
Bunu farklı yerlere çekmeye gerek yok.
Yazdıklarının büyük kısmı gerçeği yansıtmıyor, o yüzden net şekilde cevap veriyorum:
Öncelikle “2 ay geçti, her şey düzelmişti” demişsin.
→ Hayır, hiçbir şey düzelmedi. Aksine sen cevap vermemeyi tercih ettin ve süreç orada kaldı. Sorunlar çözülmediği için bu konuyu açtım.
“Sistem kusursuz teslim edildi” demişsin.
→ Kusursuz olan bir sistemde:
Grafik bozulmaları olmaz
Map hataları olmaz
Görüntü bulanıklığı olmaz
Bunların hepsi mevcut ve kanıtlarıyla ortada. Kusursuzlukla alakası yok.
“Developer 30.000 TL istedi” demişsin.
→ Bu da doğru değil. Developerın söylediği şey “30.000₺ verin ben kurayım” değil. Söylenen açıkça şu: “Bu iş için zaten 30.000₺ ödeme yapılmış, işi yapan kişi gelsin düzgün şekilde kursun.” Yani ortada senden tekrar para talep edilmesi gibi bir durum yok.
Ayrıca 5000₺ geri ödeme attığını söylüyorsun.
→ Evet, 30.000₺ alıp hatalı iş teslim ettikten sonra 5.000₺ gönderip konuyu kapatmaya çalıştın. Bu bir çözüm değil.
“Başka konular var, item vs.” diyorsun.
→ Konuyu alakasız yerlere çekmenin hiçbir anlamı yok. Burada konuşulan tek şey: alınan ücret ve karşılığında teslim edilen iş.
Ses kayıtları ve kanıt konusuna gelince:
→ Benim de elimde tüm konuşmalar ve görseller mevcut. Yetkililer incelemek isterse seve seve paylaşırım.
Konu çok basit:
30.000₺ ödeme yapıldı → karşılığında hatalı ve eksik bir iş teslim edildi.
Bunu farklı yerlere çekmeye gerek yok.
Ekli dosyalar
- Konular
- 1,251
- Online süresi
- 3ay 23g
- Reaksiyon Skoru
- 3,791
- Altın Konu
- 521
- Başarım Puanı
- 274
- TM Yaşı
- 2 Yıl 23 Gün
- MmoLira
- 129,605
- DevLira
- 450
@Belçikalı Anlaşma yaptığınız sistem ile ilgili tüm detayları ve eksik kalan görüşme kanıtlarını konuya ekleyiniz. Ayrıca sistemin sorunlu çalıştığına dair elinizde görsel/video gibi kanıtlar mevcutsa bunları da konuya eklemeniz gerekmektedir.
@HeXe Sistemin hangi tarihte teslim edildiğinden ziyade, mevcut süreçte sizden açıklama ve kanıt talep edilmektedir.
Aşağıdaki maddeleri eksiksiz şekilde yanıtlayınız:
1-Sistemi sorunsuz teslim ettiğinizi iddia ettiniz. Sorunsuz teslim ettiğinize dair kanıtlarınızı konuya ekleyiniz.
2- 5.000₺ iadenin sebebini detaylı şekilde açıklayınız. Bu ödemenin hangi gerekçeyle yapıldığını belirtiniz.
3-Aranızda geçen anlaşma, yazışma ve görüşmeleri eksiksiz şekilde konuya ekleyiniz. Savunmanızı buna göre iletiniz.
5- “Beni banlayın, banlamazsanız küfür ederim kendimi banlatırım” gibi söylemlerden kaçınınız. Konu dışına çıkmadan yalnızca sizden istenen sorulara cevap veriniz.
İkili tartışmaya girmeden yalnızca sorulan sorulara cevap veriniz.
@HeXe Sistemin hangi tarihte teslim edildiğinden ziyade, mevcut süreçte sizden açıklama ve kanıt talep edilmektedir.
1-Sistemi sorunsuz teslim ettiğinizi iddia ettiniz. Sorunsuz teslim ettiğinize dair kanıtlarınızı konuya ekleyiniz.
2- 5.000₺ iadenin sebebini detaylı şekilde açıklayınız. Bu ödemenin hangi gerekçeyle yapıldığını belirtiniz.
3-Aranızda geçen anlaşma, yazışma ve görüşmeleri eksiksiz şekilde konuya ekleyiniz. Savunmanızı buna göre iletiniz.
5- “Beni banlayın, banlamazsanız küfür ederim kendimi banlatırım” gibi söylemlerden kaçınınız. Konu dışına çıkmadan yalnızca sizden istenen sorulara cevap veriniz.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 57130s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 10
- TM Yaşı
- 4 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 350
- DevLira
- 6
Oyuncuların örümcek zindanı , maymun zindanı ve pazar alanları gibi maplerde dolaşırken vs oyunun donmasını istemiyor, akıcı şekilde oynayabilmek istiyor@Belçikalı Anlaşma yaptığınız sistem ile ilgili tüm detayları ve eksik kalan görüşme kanıtlarını konuya ekleyiniz. Ayrıca sistemin sorunlu çalıştığına dair elinizde görsel/video gibi kanıtlar mevcutsa bunları da konuya eklemeniz gerekmektedir.
; Bunun çözümü kodlarda bazı yerler optimize edilecek ve bellek kullanımında ciddi azaltılabilecek kod optimizasyonları yapılacak ve alternatif olarak düşünülebilecek pazar gizleme , oyuncunun yürüdükçe pazarların yüklenmesi vs ve bellekten silinmesini sağlamak vs vs..
------------------------------------------------------------------------------------
Tüm src kontrolü ve gerkesiz serveri ve clienti yoran kodların optimizesi ve reworkü
-------------------------------------------------------------------------------------
ve ek olarak DX9 graifk api ye geçiş sağlanacak bu da ekstra olarak 150 euro
1-99 sunucu açacaklar , 1-105 e geçişlerinde de ekleyecekleri sistemlere göre gerekli optimizeyi ben yapacağım ve canlı açılışlarında ben bulunacağım
-- Hizmet teslimi tahmini : 3-5 gün arası
-- 30.000,00 Türk Lirası
-- YAZILIM HİZMETİ
-Bu yapılan anlaşmanın detaylı kanıtı süresine kadar yazıyor hiç bir ekleme yok kendisi tarafından yazılan bu
- hizmeti sorunsuz teslim ettiğini ifade ediyor sistemin bozuk ve hatalı olduğu kendisi söylüyor kanıtlar fotoğraf ta
- bize ulaşan her hangi bir sorunsuz ve kendisinin kurmuş olduğu bir dosya yoktur
Bize 3-5 gün içerinde teslim edeceğim dediği sistemi 1 ay gecikme oldu ve hala üst çıkmak için sunucuya / geliştiriciye laf söylemekten başka yaptığı hiç bir husus yoktur ve sürekli konuyu dağıtmak ve başka yerlere çekme amacına saklanmaktadır
Ekli dosyalar
-
Screenshot_2026-04-15-21-19-01-899_com.whatsapp-edit.jpg497.6 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_2026-04-15-21-19-20-177_com.whatsapp-edit.jpg507 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_2026-04-15-21-23-06-897_com.whatsapp.jpg765 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_2026-04-15-21-41-20-838_com.whatsapp-edit.jpg786.8 KB · Görüntüleme: 0 -
0 bayt · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
- Konular
- 6
- Online süresi
- 57130s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 10
- TM Yaşı
- 4 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 350
- DevLira
- 6
Dekont isterseniz özelden de ilete bilirimOyuncuların örümcek zindanı , maymun zindanı ve pazar alanları gibi maplerde dolaşırken vs oyunun donmasını istemiyor, akıcı şekilde oynayabilmek istiyor
; Bunun çözümü kodlarda bazı yerler optimize edilecek ve bellek kullanımında ciddi azaltılabilecek kod optimizasyonları yapılacak ve alternatif olarak düşünülebilecek pazar gizleme , oyuncunun yürüdükçe pazarların yüklenmesi vs ve bellekten silinmesini sağlamak vs vs..
------------------------------------------------------------------------------------
Tüm src kontrolü ve gerkesiz serveri ve clienti yoran kodların optimizesi ve reworkü
-------------------------------------------------------------------------------------
ve ek olarak DX9 graifk api ye geçiş sağlanacak bu da ekstra olarak 150 euro
1-99 sunucu açacaklar , 1-105 e geçişlerinde de ekleyecekleri sistemlere göre gerekli optimizeyi ben yapacağım ve canlı açılışlarında ben bulunacağım
-- Hizmet teslimi tahmini : 3-5 gün arası
-- 30.000,00 Türk Lirası
-- YAZILIM HİZMETİ
-Bu yapılan anlaşmanın detaylı kanıtı süresine kadar yazıyor hiç bir ekleme yok kendisi tarafından yazılan bu
- hizmeti sorunsuz teslim ettiğini ifade ediyor sistemin bozuk ve hatalı olduğu kendisi söylüyor kanıtlar fotoğraf ta
- bize ulaşan her hangi bir sorunsuz ve kendisinin kurmuş olduğu bir dosya yoktur
Bize 3-5 gün içerinde teslim edeceğim dediği sistemi 1 ay gecikme oldu ve hala üst çıkmak için sunucuya / geliştiriciye laf söylemekten başka yaptığı hiç bir husus yoktur ve sürekli konuyu dağıtmak ve başka yerlere çekme amacına saklanmaktadır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 0, Misafir: 4)