- Konular
- 12
- Online süresi
- 1g 61949s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 79
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 1,235
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
mart1n ve Komar’ın projelerini inceledim. İkisinde de koşma mantığının farklı olduğunu gördüm. Biri hızlı koşma üzerine kuruluyken, diğeri boost mantığıyla çalışıyor.
Ben de Komar’a yakın bir boost sistemi geliştirdim fakat açıkçası pek içime sinmedi. Piyasadaki Sage, Memory, Mobware, Heat, Lalaker ve adını şu an hatırlayamadığım birçok botta hızlı koşma yapılırken aynı zamanda slotlar da oldukça seri şekilde render ediliyor. Bunu tam olarak nasıl sağlıyorlar, anlayabilmiş değilim.
Özellikle Sage ve Heat’te koşarken animasyon görünmüyor. Diğer bazı projelerde ise animasyon mevcut. Bu yüzden kafam oldukça karıştı. Kısacası hızlı koşma sistemi için hangi adresler kullanılmalı, nasıl bir yol izlenmeli ve slot render konusunda ne yapılmalı, bu konularda çok net bir fikrim yok.
Ayrıca Heat, Hunt ve Fracq’ta gördüğüm bir özellik daha var: slotlar öldürüldüğü anda haritadan anında temizleniyor. Bu detay da oldukça ilgimi çekti. Bunun nasıl sağlandığı konusunda da fikir verebilecek olan varsa çok sevinirim.
Bir de wallhack tarafında şöyle bir sorunum var: Cheat Engine üzerinden değeri 1 yaptığımda çalışıyor gibi oluyor ancak tek bloklu bir alandan geri tepince değer otomatik olarak 0’a dönüyor. Sonrasında tekrar 1 yapsam bile artık çalışmıyor.
Bu konular hakkında bilgisi olan ve yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
mart1n ve Komar’ın projelerini inceledim. İkisinde de koşma mantığının farklı olduğunu gördüm. Biri hızlı koşma üzerine kuruluyken, diğeri boost mantığıyla çalışıyor.
Ben de Komar’a yakın bir boost sistemi geliştirdim fakat açıkçası pek içime sinmedi. Piyasadaki Sage, Memory, Mobware, Heat, Lalaker ve adını şu an hatırlayamadığım birçok botta hızlı koşma yapılırken aynı zamanda slotlar da oldukça seri şekilde render ediliyor. Bunu tam olarak nasıl sağlıyorlar, anlayabilmiş değilim.
Özellikle Sage ve Heat’te koşarken animasyon görünmüyor. Diğer bazı projelerde ise animasyon mevcut. Bu yüzden kafam oldukça karıştı. Kısacası hızlı koşma sistemi için hangi adresler kullanılmalı, nasıl bir yol izlenmeli ve slot render konusunda ne yapılmalı, bu konularda çok net bir fikrim yok.
Ayrıca Heat, Hunt ve Fracq’ta gördüğüm bir özellik daha var: slotlar öldürüldüğü anda haritadan anında temizleniyor. Bu detay da oldukça ilgimi çekti. Bunun nasıl sağlandığı konusunda da fikir verebilecek olan varsa çok sevinirim.
Bir de wallhack tarafında şöyle bir sorunum var: Cheat Engine üzerinden değeri 1 yaptığımda çalışıyor gibi oluyor ancak tek bloklu bir alandan geri tepince değer otomatik olarak 0’a dönüyor. Sonrasında tekrar 1 yapsam bile artık çalışmıyor.
Bu konular hakkında bilgisi olan ve yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
1000x ekli rota çizimi vs. var ama rotada yürütme vs. ekli değil yarım yamalak bir versiyon
Boost açıkken render eder
InjectDLL klasörünü ve ana projeyi ayrı ayrı build alacaksın "\x64\Release"...
InjectDLL klasörünü ve ana projeyi ayrı ayrı build alacaksın "\x64\Release"...
- Konular
- 3
- Online süresi
- 56884s
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 12
- TM Yaşı
- 1 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 240
- DevLira
- 3
merak ettiğim bir konu. umarım cevaplarlar dostum
- Konular
- 12
- Online süresi
- 1g 61949s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 79
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 1,235
- DevLira
- 0
Bilgi sahibi eli acik birine denk gelirsekmerak ettiğim bir konu. umarım cevaplarlar dostum

- Konular
- 1
- Online süresi
- 1g 7285s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 7
- TM Yaşı
- 2 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 629
- DevLira
- 0
1000x ekli rota çizimi vs. var ama rotada yürütme vs. ekli değil yarım yamalak bir versiyon
InjectDLL klasörünü ve ana projeyi ayrı ayrı build alacaksın "\x64\Release" içine atarsın dll yi vs. "YENI_PROJE.exe" yi yönetici olarak çalıştırın. İçinde 1.exe kalmış oda farklı bir versiyondu dll den o özellikleri kaldırdıydım gereksiz silersiniz.
Mobların, objelerin içinden geçme aktif m2heatdaki gibi.
Range bozuk, wait bir tık daha iyi range gibi çalışır ve 1500-2000 civarında sağlıklı
InjectDLL klasörünü ve ana projeyi ayrı ayrı build alacaksın "\x64\Release" içine atarsın dll yi vs. "YENI_PROJE.exe" yi yönetici olarak çalıştırın. İçinde 1.exe kalmış oda farklı bir versiyondu dll den o özellikleri kaldırdıydım gereksiz silersiniz.
Range bozuk, wait bir tık daha iyi range gibi çalışır ve 1500-2000 civarında sağlıklı
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 56884s
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 12
- TM Yaşı
- 1 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 240
- DevLira
- 3
Dostum teşekkür ederim bende geliştiriyorum kendim mantığını çok anlamadım, mantığını açıklar mısın ve waithackte atıyor mu oyun ? render işini nasıl çözdün? benim geliştirdiğim uygulamada waitte oyundan atıyor duvarlardan ve objelerden kaynaklı sanırım nasıl çözeceğim konusunda yardımcı olabilir misin?1000x ekli rota çizimi vs. var ama rotada yürütme vs. ekli değil yarım yamalak bir versiyon
Ekli dosyayı görüntüle 173400
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)