romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek C++ Hook ile Shop Açtırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan reLoad58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 974

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oyunun direk kendi modullerini kullanarak yaptığım bir kaç otomasyon örneğin oto trade oto lv silahı alıp giyme veya otomatik ch değiştirme vb şeyler mevcut oto giriş benzeri okey scripti balık yapbozu vs vs bunları kendim yaptım ve geliştirdim. Bunları kullanmayı seviyorum fakat python tarafında karakteri yürütmek teleport attırmak pıckup gibi şeyler olmadığı için bu eksık kalan tarafları c++ dan tamamlıyorum aslında c++ dan bu pythondan yaptıklarımıda yapabılırım ama daha uğraştırıcı geliyor bana o yüzden elimde hazır bulunan scriptleri c++ içine gömüp örneğin 10 lv olduğunda botta damage kesip python script ile lvl silahı alıp giydikten sonra damageyi başlatmasını istiyorum gibi gibi bunu şekillendirebilirsiniz.
Open bot mantığında kutuphane yazıp açık kaynak kullanıp python ile yönetmek istemiyorum bütün herşeyi dll içerisinde kullanmak istiyorum.

Oyunun direk kendi modullerini kullanarak yaptığım bir kaç otomasyon örneğin oto trade oto lv silahı alıp giyme veya otomatik ch değiştirme vb şeyler mevcut oto giriş benzeri okey scripti balık yapbozu vs vs bunları kendim yaptım ve geliştirdim. Bunları kullanmayı seviyorum fakat python tarafında karakteri yürütmek teleport attırmak pıckup gibi şeyler olmadığı için bu eksık kalan tarafları c++ dan tamamlıyorum aslında c++ dan bu pythondan yaptıklarımıda yapabılırım ama daha uğraştırıcı geliyor bana o yüzden elimde hazır bulunan scriptleri c++ içine gömüp örneğin 10 lv olduğunda botta damage kesip python script ile lvl silahı alıp giydikten sonra damageyi başlatmasını istiyorum gibi gibi bunu şekillendirebilirsiniz.
Open bot mantığında kutuphane yazıp açık kaynak kullanıp python ile yönetmek istemiyorum bütün herşeyi dll içerisinde kullanmak istiyorum.
Open botu inceledim ve senin istediğini anladım, dll için arayüz yapmaya gerek yokmuş zaten iletişime geçebiliyormuş. Çalışması da şöyle logic python tarafında ama asıl fonksiyonları çağıran exlib.dll. Yalnız dll ile python iletişimi hakkında fikrim yok ama bu projede pythonun ne yaptığını sorarsan daha detaylı anlatabilirim.

Tam olarak anlaşamadık aslında iletişime geçersen anlatabılırım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri