romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek C++ Hook ile Shop Açtırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan reLoad58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 974

reLoad58

Level 6
TM Üye
Konular
149
Çözüm
3
Online süresi
5d 1h
Reaksiyon Skoru
55
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
158
MmoLira
412
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar,

Bi serverda denemeler yapıyorum. DLL olusturdum ve inject edebiliyorum. NPC açtırma işlemini bir türlü yapamadım. Gelen ve giden paketleri dinliyorum aslında, ilgili paketleri manuel tespit edip yolluyorum ama disconnect oluyorum. Sanırım arada ekstra gönderilmesi gereken başka bir paket daha var. Tam olarak çözemedim. Bu konuda deneyimi olan var mı acaba?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Selam arkadaşlar,

Bi serverda denemeler yapıyorum. DLL olusturdum ve inject edebiliyorum. NPC açtırma işlemini bir türlü yapamadım. Gelen ve giden paketleri dinliyorum aslında, ilgili paketleri manuel tespit edip yolluyorum ama disconnect oluyorum. Sanırım arada ekstra gönderilmesi gereken başka bir paket daha var. Tam olarak çözemedim. Bu konuda deneyimi olan var mı acaba?
İlgili npc VID aldın mı

OnClick packetini ve kullanımını incele targetvid den vidsini alıp yapabilirsin

OnClick packetini ve kullanımını incele targetvid den vidsini alıp yapabilirsin
SendOnClickPacket(vid) seçenekli npclerde pek kullanışlı olmuyor SelectAnswer(1, 0(ilk seçenek)) ile istenilen sonuç elde edilebiliyor ama npc konuşmalarının görüntüleri ekranda kalmaya devam ediyor bunun çözümü var mı ben nasıl direkt shop açılabileceğini bulamadım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri