- Konular
- 8
- Online süresi
- 11d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 3,036
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Npc konusmalarini kaldirmak icin dinput ile esc bastirarak cozebilirsinSendOnClickPacket(vid) seçenekli npclerde pek kullanışlı olmuyor SelectAnswer(1, 0(ilk seçenek)) ile istenilen sonuç elde edilebiliyor ama npc konuşmalarının görüntüleri ekranda kalmaya devam ediyor bunun çözümü var mı ben nasıl direkt shop açılabileceğini bulamadım.
- Konular
- 149
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 5d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 158
- MmoLira
- 412
- DevLira
- 3
Aldım hocam. Radar sistemi yaptım. NPC, MOB vs her şeyin id,vid hepsi var elimde. Hardcoded elimle de veririm denemelik o sorun değil şu anİlgili npc VID aldın mı
Reisim denedim, shop açılıyor ama açılır açılmaz dc atıyor. Eksik paket gönderiyorum galiba. oneclick paket gönderiminden sonra şifreli bi paket gönderiliyor ve hex kodu sabit değil değişken.OnClick packetini ve kullanımını incele targetvid den vidsini alıp yapabilirsin
Sana yardımcı olayım dostum. event.SelectAnswer kullanırsan quest dialog açık kalır. Bu programatik seçimler için. Zincirleme seçimler varsa bu kullanılır. Ama tek seçimli bir ekran ise o zaman bunu değil aşağıdakini kullanacaksın:SendOnClickPacket(vid) seçenekli npclerde pek kullanışlı olmuyor SelectAnswer(1, 0(ilk seçenek)) ile istenilen sonuç elde edilebiliyor ama npc konuşmalarının görüntüleri ekranda kalmaya devam ediyor bunun çözümü var mı ben nasıl direkt shop açılabileceğini bulamadım.
import uiQuest;
uiQuest._fs_qdlg.ClickAnswerEvent(1); -- 1 değeri menüdeki indekstir
- Konular
- 82
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 12,408
- DevLira
- 0
DWORD manager = *(DWORD*)(base + 0x4FAE2C);Aldım hocam. Radar sistemi yaptım. NPC, MOB vs her şeyin id,vid hepsi var elimde. Hardcoded elimle de veririm denemelik o sorun değil şu an
Reisim denedim, shop açılıyor ama açılır açılmaz dc atıyor. Eksik paket gönderiyorum galiba. oneclick paket gönderiminden sonra şifreli bi paket gönderiliyor ve hex kodu sabit değil değişken.
Sana yardımcı olayım dostum. event.SelectAnswer kullanırsan quest dialog açık kalır. Bu programatik seçimler için. Zincirleme seçimler varsa bu kullanılır. Ama tek seçimli bir ekran ise o zaman bunu değil aşağıdakini kullanacaksın:
import uiQuest;
uiQuest._fs_qdlg.ClickAnswerEvent(1); -- 1 değeri menüdeki indekstir
NPC = (tNPC)(base + 0x202450)
DWORD npcVID= 17;
NPC(manager, npcVID);
şimdi senin sorunun anladığım kadarıyla OpenQuestWindow? Eğer bu ise bu şekilde kullanabilirsin.
- Konular
- 149
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 5d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 158
- MmoLira
- 412
- DevLira
- 3
Evet hocam, OpenQuestWindow olmadan, quest dialog ekranını açmadan direkt olarak shop'u açtırmak istiyorum. Bu verdiğiniz kod örneği sanırım bunun için değil mi?DWORD manager = *(DWORD*)(base + 0x4FAE2C);
NPC = (tNPC)(base + 0x202450)
DWORD npcVID= 17;
NPC(manager, npcVID);
şimdi senin sorunun anladığım kadarıyla OpenQuestWindow? Eğer bu ise bu şekilde kullanabilirsin.
- Konular
- 82
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 12,408
- DevLira
- 0
Bu şekilde quest açar ama OpenQuestWindow dan önce hook atarsan quest gelmeden direkt istediğin shop u açabilirsin.Evet hocam, OpenQuestWindow olmadan, quest dialog ekranını açmadan direkt olarak shop'u açtırmak istiyorum. Bu verdiğiniz kod örneği sanırım bunun için değil mi?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)